Bár csak néhány hónapja házasodtak össze, Solti Ádám és felesége, Berni máris hosszabb időre kénytelen elválni egymástól Berni külföldi munkája miatt. 

A Madách színházból ismert népszerű zenész-színész egy különleges harkányi búcsúprogrammal lepte meg szerelmét, ahová néhány nap forró romantikázásra utazott el a fiatal pár.

Izgalmas próbatétel előtt áll Solti Ádám házassága, mivel több hetet kell egymástól távol tölteniük feleségével, aki a Love Island televíziós műsor munkatársaként Cipruson dolgozik. A fiatal pár mindkét tagja rendkívül elfoglalt volt az utóbbi időben, ezért, – bár imádják egymás társaságát- a szokásosnál kevesebb időt tudtak együtt tölteni.

Solti Ádám 2Ádám, aki jelenleg a zenei karrierjére fókuszál, a nagy utazás előtt még egy igazi romantikus közös kikapcsolódásra vitte el Bernit a Harkányi Fürdőbe, ahol a szeptemberben megnyíló új wellness részleg legelső vendégeiként próbálhatták ki a különleges szaunákat, a gőzkabint, a tepidáriumot és természetesen a jakuzzit.

Fantasztikus volt úgy eltölteni Bernivel ezt a hétvégét, hogy csak lazulhattunk! Végre nem a munkára koncentráltunk, végig csak egymásra figyeltünk! Ez az évünk hihetetlenül pörgős, emiatt gyakran elfeledkezünk arról, hogy többet kellene tennünk a testi-lelki egyensúlyunk megőrzéséért. Erre nagyszerű megoldás a szaunázás, ráadásul most nyugodtan „ledobhattuk a textilt”! Semmi nem zavarta a pihenésünket. Mindig nagyon szívesen próbálunk ki új élményeket, de még sohasem volt alkalmunk arra, hogy egy egész wellness részleg csak a mi rendelkezésünkre álljon. Szerencsére most ezt az álmot is kipipálhatjuk a bakancslistánkon”- mesélte Ádám.

Solti Ádám 3

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ