A Revitalash megérkezett Magyarországra! Az orvos által alapított amerikai márka díjnyertes szempilla-, szemöldök- és hajszépítő kozmetikumaival piacvezető a maga területén. Készítményeik küldetése természet adta ékességeink – szempillánk, szemöldökünk és hajunk – szépségének és egészségének magasabb szintre emelése.

2006-ban, egyetlen termékkel, a szempilla szérummal kezdődött a Revitalash története, melyet az alapító, Dr. Brinkenhoff felesége, Gayle iránti szerelme és gondoskodása ihletett. Ennek a kivételes terméknek a kifejlesztésével segítette a férj feleségét a mellrák elleni hősies küzdelmében. Szerették volna másokkal is megosztani a gyönyörűen megnőtt szempillái fölött érzett örömét. Azóta a Revitalash egész sor megoldás orientált készítménnyel bővült, amelyek felélesztik a természetes szépséget és növelik a nők önbizalmát, miközben folyamatosan támogatják a mellrákkutatás ügyét.

RLA_3.5_UC_closed tube_wht_72_4000x3000px_RGB-new„Ezeket a termékeket a lélek, test és szellem revitalizálására alkottuk meg, innen eredeztethető márkanevünk, a Revitalash” – Gayle Brinkenhoff.

„Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy csekély lehetőségeimhez mérten képes voltam segíteni Gayle-nek a nehéz időkben. Látni őt, ahogyan a gyönyörű szempilláiért lelkesedik, a legnagyobb ajándék volt számomra” – Dr. Michael Brinkenhoff.

REVITALASH® ADVANCED EYELASH CONDITIONER & SERUM – FEDEZD FEL TERMÉSZETES SZEMPILLÁID SZÉPSÉGÉT!

A maga nemében egyedülállóan hatékony szemészek által kifejlesztett szempilla kondicionáló, mely látványosan javítja a szempillák megjelenését, egészségét, rugalmasságát és erejét és védelmet nyújt a töredezésük ellen.

AquaBlur - Low Res - smallHOGYAN HAT?

Ez a díjnyertes szempilla szérum szabadalmaztatott összetétellel és élenjáró technológiával gondoskodik a gyönyörű és hosszú pillákról. Peptidek, lipidek, biotin, zöld tea kivonat és magas Panthenol tartalom kondicionálja és erősíti a szálakat, miközben védelmet nyújt a környezeti károsodás és a szempillaformázók okozta töredezés ellen. 

MIT KELL TUDNI RÓLA?

  • Szemészek és bőrgyógyászok által vizsgált összetétel
  • Hipoallergén, nem okoz irritációt
  • Vegán összetételű és állatkísérletektől mentes
  • Olajmentes, épített szempillán is használható
  • Nem tartalmaz parabéneket, ftalánt, BHT-t, glutént

1835_Athena_1158_HiDef-brow-gel_brush-and-extended-bg_8.5x11_72_RGB

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ