Nem csak a súlytöbblet keserítheti meg egy ember életét, hanem az is, ha nem tud hízni. Jól tudja ezt Wolf Kati énekesnő, aki gyermekei születése után nagyon lefogyott és hiába küzdött, képtelen volt magára szedni akár csak pár kilót. Azóta tudja, hogy a soványságra tett megjegyzések nagyon bántóak lehetnek, ő azonban megtanult együtt élni az alkatával.

Wolf Kati sudár alkat, sok nő megirigyelhetné tökéletes alakját. Nem volt ez mindig így, az énekesnő elárulta, gyermekei születése után nagyon sokat fogyott és csak nagy erőfeszítés árán tudta visszanyerni mostani sportos alkatát.

„Nem voltam mindig ennyire vékony, a gyermekeim születése után olvadtak le rólam a kilók” – árulta el Kati, aki – hasonlóan sorstársaihoz – egy-egy soványságára tett megjegyzést nagyon a szívére vett és nem értette, miért bántják olyanok, akik szinte semmit sem tudnak róla.

Egy vékony emberrel szemben sokan feljogosítva érzik magukat, hogy megjegyzést tegyenek a külsejére, míg olyasvalakinél, aki túlsúllyal küzd, ez szemtől-szembe nem jellemző. Jó lenne, ha sem a soványakat, sem a túlsúlyosakat nem érné hátrányos megkülönböztetés, bántás. Sokan nem szándékosan vékonyak, hanem mert ilyen a testalkatuk, akármit esznek, nem tudnak hízni, hiába szeretnének. Én is voltam úgy, hogy stresszes időszakban lezuhantak rólam a kilók, amiket aztán nagyon nehéz volt visszaszedni. Nyilván közben láttam magam a tükörben, hogy ez nem néz ki jól, ez nagyon kevés. Persze ha hízik Is végre pár kilót az ember, tudjuk jól, hogy az sosem oda megy, ahova kéne, azért már triplán meg kell dolgozni” – magyarázta Kati, aki ma már elégedett önmagával, a kilókkal folytatott küzdelméről pedig a Fitbalance közönségének is mesél majd október 13-án a Papp László Budapest Sportarénában. Az énekesnő elárulta, minden nap keményen dolgozik azért, hogy jó formában maradjon.

Wolf Kati 2„Van otthon egy ellipszis gépem, amire minden este, miután vacsorát adtam a lányoknak, ráállok” – mesélte. – “Minden testrészt alaposan megmozgat, az állóképességemen is sokat javít, az izmaim is szépen formálódnak tőle.”

Wolf Kati otthon odafigyel az egészséges táplálkozásra, de csak észszerű kereteken belül. Elárulta, lányai nincsenek eltiltva az édességtől, abban azonban hisz, hogy semmilyen ételt nem szabad mértéktelenül fogyasztani.

Azt gondolom, hogy mi, magyarok tradicionálisan hatalmas adagokat eszünk, sokkal többet, mint amennyire a szervezetnek valójában szüksége van. Éppen ezért a lányok is csak annyit esznek, amennyi jól esik nekik, sosem mondom, hogy meg kell enni azt, ami a tányéron van. Szerintem ez butaság. Így pedig akár a csoki is belefér, természetesen mértékkel és nem táblaszámra” – szögezte le határozottan az énekesnő, akivel a közönség a FitBalance Női zóna színpadán találkozhat, ahol Tatár Csillával beszélget majd.

Fitbalance Aréna – ingyenes sport és életmód fesztivál október 13-án az Arénában

www.fitbalance.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ