Fedezd fel az Eucerin új külsőben hódító ünnepi összeállításait

A szeretet ünnepe előtt te is gyakran érzed úgy, hogy csak fogy az idő és egyre kevesebb az ötlet, ha ajándékokról van szó? Az Eucerin idén sem hagyja, hogy ez az időszak megterhelő legyen, hiszen ikonikus termékei megújult ünnepi csomagolásban várják, hogy a szeretteid karácsonyfája alá kerülhessenek és elvarázsolják őket.

A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő, a Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő, a Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló és a Q10 Active érzékeny bőrre készült arcápoló készítmények csomagjai novembertől megtalálhatóak a polcokon.

A megfelelő arcápoló termékek kiválasztása rendkívül fontos, különösen a csípős téli hidegben. Legyen szó száraz vagy érzékeny bőrről, esetleg zavaró ráncokról, az Eucerin exkluzív neszesszereibe bújtatott összeállításaival megtalálhatod a megfelelően gyengéd terméket és hatékony segítséget nyújthatsz a szeretteidnek. Családtagok, barátok, ismerősök? Találd meg könnyedén a hozzájuk illő ajándékot kor és bőrtípus alapján a személyre szabott csomagok kínálatából.

Segítségre van szükséged? Engedd meg, hogy elkalauzoljunk a termékek között és kiválaszthasd a tökéleteset:

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál/vegyes bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

A krémek fő hatóanyagai a hialuronsav, mely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, valamint a szaponin, ami a hialuronsav termelődésének fokozásáért felelős a bőrben. Rendszeres használat mellett jelentősen csökkenthető a homlok, száj és az orr környéki ráncok mélysége, hiszen a krémek hatásosan töltik fel belülről még a legmélyebb ráncokat is, a bőrtolerabilitásuk pedig szintén kiváló. A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni, mivel 40-szer kisebb a hosszúláncúnál. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. Parabenmentes termékek, a nappali arckrém pedig 15-ös fényvédőt is tartalmaz. Az első ráncok kialakulásától ajánlott használni, melyek általában 25 éves kortól jelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában.

1Ajánlott fogyasztói ár: 12 890 FT

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém + Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém (világos színárnyalat)

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém + Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém (medium színárnyalat)

A ránctalanító CC krém innováció az arcápolási termékek között. A termékekben található hialuronsav szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben. A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni, mivel 40-szer kisebb a hosszúláncúnál. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. A színezett nappali CC krém színpigmentjeinek köszönhetően egységesebb, ragyogóbb arcbőrt eredményezhet, kiváló sminkalap. Parabenmentes termékek, melyek 15-ös fényvédő faktort tartalmaznak. Az első ráncok kialakulásától ajánlott használni, melyek általában 25 éves kortól jelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában.

2Ajánlott fogyasztói ár: 11 590 FT

Eucerin® Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre + Bőrfeszesítő éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

Eucerin® Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém normál és vegyes bőrre + Bőrfeszesítő éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

A krémek egyszerre hatnak az arckontúr megereszkedését okozó számos tényezőre, illetve azokra a rétegekre, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. Három aktív hatóanyagának kombinációja hatására az arcbőr érezhetően feszesebbé válik. A magnolol a bőr feszességét javító sejtek számát növeli, az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását, a hialuronsav pedig intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében. Paraben- és színezőanyagmentes krémek 15-ös fényvédő faktorral. 40 év körüli hölgyeknek ajánljuk.

volume lift - utolsó duplaAjánlott fogyasztói ár: 12 890 FT

Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

Az érzékeny, száraz arcbőrre kifejlesztett termékek energetizálják a bőrt, hogy megóvják azt idő előtti öregedéstől. A Q10 koenzim tartalma hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít, erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken. Nem tartalmaznak alkoholt, mesterséges színező- vagy illatanyagot, továbbá parabenmentesek, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosítanak. 35 éves kortól, az érzékeny arcbőr ránctalanítására ajánljuk.

Q10_ranctalanito_csomag utolsó előttiAjánlott fogyasztói ár: 10 990 FT

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém + Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém (-25%)

A krémek elsődleges hatóanyagai a hialuronsav, mely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, emellett az arctiin, amely felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben, valamint a silymarin, amely pedig védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól. A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni, mivel 40-szer kisebb a hosszúláncúnál. Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. A nappali arckrém 15-ös fényvédőt tartalmaz. Ugyanez a fényvédő faktor elmondható a szemránc krémről is. UVA-szűrővel rendelkező termékről beszélünk, ami meggátolja, hogy a káros sugarak elmélyítsék és gyorsítsák a ráncok kialakulását. A szemránc krém kontaktlencse viselése mellett is probléma nélkül alkalmazható. Érett bőrre, 45 év körüli hölgyeknek ajánljuk.

utolsó Elasticity_erett_bor_ranctalanitas_csomagAjánlott fogyasztói ár: 11 590 FT

Regeneráló nappali és szemránc krém

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

MEGOSZTÁS