A Solinfo szakértői által gondosan válogatott lakáskiegészítők már online is elérhetők.

„Abban hiszünk, hogy a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. Elképesztő sok mindent fedeztünk fel az utóbbi időben. A design egyszerűen örökké lázba hoz minket.” (Orbán Zoltán és Szetei Krisztián, a Solinfo Group tulajdonosai)

A design szerelmeseinek nem kell bemutatni a Solinfot.  30 évvel ezelőtt indult vállalkozás mára ’A designközpont’ Budapesten. A Solinfo az utóbbi években megkerülhetetlen kiindulópontja lett a beszerzésnek a téma iránt érdeklődő vásárlók, a belsőépítészek, lakberendezők körében, ugyanis közel 400 high-end márkát képvisel Magyarországon. Kínálatukban a professzionális világítástechnikai berendezések mellett pedig régóta már a bútorok és a lakáskiegészítők is megtalálhatók. A Solinfo a világ vezető design márkáival karöltve olyan választékot vonultat fel, amely nemzetközi szinten is egyedülálló. Főhadiszállásuk a Wesselényi utcában található, ahol a Molteni Flagship Store, a Vitra Concept Store és a Solinfo Shop kínálatában olyan nagynevű márkák találhatók, mint a Tom Dixon, a Native Union, a Broste Copenhagen, a Hübsch, a Klippan, a Design Letters, a HAY, az Ibride vagy akár az Eldvarm.

Solinfo - Broste_Gisli3Néhány kattintásra vagy a legszebb design daraboktól

A Solinfo munkatársai olyan elképesztő termékismerettel rendelkeznek, mellyel kevesen a hazai szakemberek közül. Folyamatosan járják a világ összes lakberendezési kiállítását évek óta, ismerik a trendeket, átlátják a lakberendezésben zajló folyamatokat, sok gyártó tervezőivel személyes, jó kapcsolatot ápolnak. A tavalyi évben a Solinfo szakértői különösen nagy gondot fordítottak arra, hogy a kínálatot minél jobban kiszélesítsék, így 2020 februárjában elstartolhatott webshopjuk.

Mostantól már nem kell a Wesselényi utcáig mennünk, hogy a Solinfo által felkutatott és gondosan szelektált high-end design lakáskiegészítőket megtekintsük. Webshopjuk legújabb, virtuális üzlethelyiségük, mely lehetővé teszi, hogy designtermékeket vásároljunk függetlenül attól, hogy éppen hol vagyunk. A webshopban elérhető az összes olyan lakberendezési kiegészítő, mely a Solinfo üzleteiben is megtalálható: lámpák, tükrök, vázák, és egyéb dekorációs elemek. Olyan termékeket vásárolhatunk meg itt, mint a Klong ’Äng’ vázája, a Design Letters ’HOT’ termosza, vagy Tom Dixon ’Boom’ asztali lámpája. A webshop megkönnyíti, hogy a különböző szekciókban válogassunk, nézelődjünk, hamar felfedezzük a legújabb termékeket és az éppen legaktuálisabb ajánlatokat – például február elején a Valentin naphoz fűződő, vagy a még hűvösebb évszakban jó szolgálatot tevő különböző lakáskiegészítőket.

A Solinfo webshopja egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a vásárlást, ki sem kell dugni az orrunkat otthonunkból, hogy a legszebb designtermékek közt válogassunk.

A webshop az alábbi linken érhető el: https://shop.solinfo.hu/

MEGOSZTÁS