Az Eucerin Sun termékcsalád csomagjai és újdonságai speciális védelmet nyújtanak a bőrnek

Tudtad, hogy az UV-sugárzás egész éven át jelen van, így minden nap ajánlatos bőrtípusnak és –problémának megfelelő fényvédőt alkalmazni? Az Eucerin Sun csomagjai a teljes családnak professzionális védelmet nyújtanak, így mindenki megtalálhatja a számára leghatékonyabb kombinációt. Az Eucerin az új válogatások mellett egy innovatív készítménnyel is bővíti a kínálatát: a Sun Oil Control Dry Touch napozó krém-géllel testre SPF30 és SPF50+ változatban. A termék formulája faggyútermelést szabályozó Oil Control technológiát tartalmaz, melynek jóvoltából a bőrt azonnal száraz tapintásúvá teszi, és hosszan tartó matt hatást biztosít.

Az UV-sugárzás egyike a legfontosabb tényezőknek, melyek a bőr idő előtti öregedését okozzák. A sugarak mértéke, amik elérik a bőrt, függhetnek akár a napszaktól, az évszaktól, vagy a magaslati és földrajzi elhelyezkedéstől. Az UVA-sugarak idézik elő a barnulást és felelősek a ráncok, valamint az öregedés más jeleinek a kialakulásáért is, az UVB-sugarak pedig napégést és bőrrákot okoznak.

Eucerin® Sun 1Ezekre a problémákra az Eucerin napozó termékcsaládja átfogó védelmet nyújt, új válogatásaival pedig a bőr egyéni igényeihez is igazodik, és hatóanyag-összetételével megoldást kínál a különféle bőrproblémákra. Napallergiában szenvedsz? A Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF25 + Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél összeállítás gyógyír lehet a problémádra. Fényvédelem mellett ráncfeltöltésre is vágysz? Tökéletes csomag számodra a Sun Photoaging Control naptej testre FF30 + Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50. Hiperpigmentációs foltokkal küzdesz? A Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF50 + Sun Pigment Control napozó fluid arcra FF50+ segíthet ezek csökkentésében. Hatékony napvédőt keresel gyermeked számára? A Sun Sensitive Protect Gyermek naptej FF50 + Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF30 csomaggal a kicsik és nagyok bőrének védelme is biztosítva lesz.

Az új Sun Oil Control Dry Touch napozó krém-gél testre SPF30 és SPF50+ napozó termék különleges spektrális technológiájának köszönhetően UVA/B szűrőket tartalmaz, mely védelmet nyújt a nagyon magas UV sugárzás ellen. A Licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, a glicirretinsav pedig támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát. A termék formulája faggyútermelést szabályozó Oil Control technológiát is tartalmaz, melynek jóvoltából a bőrt azonnal száraz tapintásúvá teszi, és hosszan tartó matt hatást biztosít.

Eucerin Sun 4Extra tipp:

Az Eucerin® Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél amellett, hogy hűsíti és regenerálja a napozással terhelt bőrt és aktívan enyhíti a napégést, megelőzheti a napallergiás bőrtünetek kialakulását. Napallergia esetén javasolt a termék testápolóként való napi alkalmazása a napon tartózkodás előtt már 2 héttel, így megelőzhető a tünetek kialakulása.

Eucerin® Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF25 + Eucerin® Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél

A napallergia elleni krém-gélt kifejezetten a napallergiára – például a fénykiütésre – hajlamos bőr számára fejlesztették ki. Kiváló minőségű fényvédő arcra és testre. Védelmet nyújt a napallergiával és a napsugárzás károsító hatásaival szemben. Illatanyagmentes, így a bőrirritáció kockázata minimális. A nem zsíros és nem ragacsos formula gyorsan beszívódik és vízálló. A napozás utáni krém-gél innovatív antioxidáns védelmi hatóanyaggal rendelkezik, mely semlegesíti a szabadgyököket – a túlérzékenységet és az allergia legfőbb okozóit. A formulában levő licochalcone A nyugtatja a bőrt és támogatja a regenerációt.
Ajánlott fogyasztói ár: 5 990 Ft

Eucerin Sun 3Eucerin® Sun Photoaging Control naptej testre FF30 + Eucerin® Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50

A naptej minden bőrtípusra alkalmazható, beleértve az érzékeny bőrt is. Az extrakönnyű fényvédő azonnal beszívódik, és a bőrt egyenletesebb megjelenésűvé, valamint frissebb érzetűvé teszi. A mindennapos használatra szánt arckrém minden bőrtípuson megállja a helyét. A mindkét termék formuláját gazdagító rövid- és hosszú láncú hialuronsav láthatóan csökkenti a ráncokat az arcon, dekoltázson, karokon és a vállakon, valamint segít megelőzni a napfény okozta öregedést.
Ajánlott fogyasztói ár: 5 090 Ft

Eucerin® Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF50 + Eucerin® Sun Pigment Control napozó fluid arcra FF50+

Az extra könnyű naptej testre kifejlesztett fényvédő, mely nyugtatja az érzékeny bőrt és véd a napsugárzás károsító hatásaival szemben. Atópiás bőrre is használható. A készítmény azonnal beszívódik a bőrbe. Az arcra való napozó olyan mindennap használható napvédő, mely segít megelőzni a napfény okozta hiperpigmentációt. A formulát egy hatékony, szabadalmaztatott hatóanyag, thiamidol is gazdagítja, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanintermelést. Rendszeres használat esetén idővel láthatóan csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli megjelenésüket.
Ajánlott fogyasztói ár: 5 690 Ft

Eucerin Sun 2Eucerin® Sun Sensitive Protect Gyermek naptej FF50 + Eucerin® Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF30

A kifejezetten gyermekek számára készült naptej nyugtatja az érzékeny bőrt és véd a napégés, valamint a maradandó bőrkárosodás ellen. A fényvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát. A formula illatanyagmentes és extra vízálló. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy az extra könnyű naptej kiválóan használható érzékeny bőrön, beleértve az atópiás bőrt is.
Ajánlott fogyasztói ár: 5 990 Ft

Eucerin® Sun Oil Control Dry Touch napozó krém-gél testre SPF30 / SPF50+

Különleges spektrális technológiájának köszönhetően UVA/B szűrőket tartalmaz, mely védelmet nyújt a nagyon magas UV sugárzás ellen. A Licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, a glicirretinsav pedig támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát. A termék formulája faggyútermelést szabályozó Oil Control technológiát is tartalmaz, melynek jóvoltából a bőrt azonnal száraz tapintásúvá teszi, és hosszan tartó matt hatást biztosít.
200 ml, ajánlott fogyasztói ár: 5 590 Ft (SPF 30+) és 6 190 FT (SPF50+)

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!