Egyszerre kitakarítani a lakást nem kis munka. Nehezen kezdünk bele, sokszor halogatjuk és közben egyre rosszabbul érezzük magunkat a folyamatosan növekvő otthoni káosz miatt. Az AMWAY Home™ ötlete, hogy válts apró lépésekre! Tegyél minden nap egy kicsit környezeted tisztaságáért és meglátod, a takarítással járó dráma elkerül! Az AMWAY Home™ hatékony és környezetbarát tisztítószereivel könnyű dolgod lesz. Mutatjuk, hogyan csináld!

Ki korán kel…

Amway Home LOC Glass Cleaner product shot

Ébredj fel hamarabb! A korábban munkába járásra fordított időt hajlamosak vagyunk a home office ideje alatt lustálkodásra cserélni. Ahelyett, hogy kómásan a telefonodat görgetnéd, tegyél hasznossá fél órát reggelente! Ennyi idő elég arra, hogy egy-egy rövidebb feladatot elvégezz. Törölgesd le az üveges polcokat vagy vitrineket a nappaliban és a hálószobában, vagy tisztíts meg annyi ablakot, ami ebbe az időbe belefér! Azért, hogy a lakásod az ablakon beszűrődő fényárban ússzon, válaszd az L.O.C.Üvegtisztítót! Növényi eredetű tisztítóanyagai áthatolnak a makacs szennyeződéseken és csíkmentes ragyogást biztosítanak az üveg felületeken. A termék mellett szól, hogy nem tartalmaz foszfátokat, erős hatású savakat és lúgokat. Gazdaságos, 500 ml-es kiszerelésben kapható, amelyből 2 liter használatra kész terméket nyerhetsz.

Ajánlott fogyasztói ár: 1650 Ft (500 ml)

Soha többet mosatlan edény!

A koszos edények okozzák a legnagyobb felfordulást a konyhában. Hogy megkönnyítsd ezt a feladatot, használd a DISH DROPS™ Folyékony mosogatószer koncentrátumot! Már néhány cseppje is rendkívül hatékony, így szuper gazdaságos megoldás! Edényeidet gyorsan ragyogóan tisztává varázsolja. Emellett aloe verát, alpha-hydroxy-savat (AHA-sav) és shiso-növény természetes kivonatát tartalmazza, hogy megóvja a kezed a mosogatás káros hatásaitól. Csillogó tisztaság pillanatok alatt!

Ajánlott fogyasztói ár: 3000 Ft (1 liter)

Egy tisztítószer „mindenek felett”

Amway tisztító 1A feketeöves rendrakók használhatnak univerzális tisztítószert, így a lakás több pontja ugyanazzal az egy termékkel makulátlanná tehető. Ilyen az L.O.C. Univerzális tisztítószer, mely falicsempén, mosdókagylón, fürdőkádon, toaletten és márványfelületeken is alkalmazható. Tiszta lesz vele a konyhapult, a tűzhely, a mosható falak, ajtókilincsek, telefonok, kukák és a festett fafelületek. Természetes eredetű összetevőket tartalmaz, biológiai úton teljes mértékben lebomlik, így környezetünket is kíméli. Gyors és praktikus megoldást jelent az L.O.C.™ Mini törlőkendő is. Az erős, szakadásálló törlőkendőket L.O.C.™ Univerzális tisztítószerrel kezelték és nagyszerűen tisztítják a makacs foltokat a színtartó anyagokon, akár textíliákon is. Mindkét termék igazi jolly joker a háztartásban!

L.O.C.™ Univerzális tisztítószer ajánlott fogyasztói ár: 3100 Ft (1 liter)

L.O.C.™ Mini törlőkendő ajánlott fogyasztói ár: 6400 Ft (4×24 db)

Használj ki minden percet!

Amway Sütőtisztító szerÍrd össze az automatizálható feladatokat és vesd be őket akkor, amikor kevesebb időd van a rendrakásra! Indíts be egy mosó- vagy szárítóprogramot amíg reggelizel, vagy épp konferenciahívásod van a kollégáiddal: így a gép végzi a dolgát, miközben Te is a tiédet! Ide tartoznak a hatóidőt igénylő tennivalók is: pár pillanat alatt bepermetezheted a toalettet tisztítószerrel, vagy a sütőbe égett ételek maradványait is elkezdheted feloldani. Utóbbihoz remek megoldás az AMWAY™ Sütőtisztító szer. Egyenletesen hozzátapad a sütő felületéhez és felpuhítja a vastag, odaégett akár zsír- vagy cukor alapú lerakódásokat. Nincs szükség súrolásra, a szennyeződések könnyen és gyorsan eltávolíthatók. Nincs más hátra, csak élvezni a mesés tisztaságot!

Ajánlott fogyasztói ár: 3000 Ft (1 liter)

MEGOSZTÁS