Mindjárt itt a nyár, süt a nap és egyre melegebb az idő. Előkerülnek a szandálok, papucsok, így igazán fontos, hogy lábfejünk is remek formában tündököljön. Az Avon szakértőjétől, Károlyfi Edittől kaptunk néhány hasznos tippet, hogy tökéletes megjelenéssel vághassunk neki a szandálszezonnak, hisz lábainkat akár otthon, pedikűrös nélkül is szalonszépségűvé varázsolhatjuk.

Lábápolási rituálénkat kezdjük egy kellemes lábfürdővel – természetesen ezt megelőzően, amennyiben ki voltak lakkozva körmeink, mossuk le azokat. A lábfürdő ideális hőmérséklete 37-39 °C, időtartama pedig 10-15 perc. A lábfürdő élményét és hatékonyságát tovább fokozhatjuk különböző lábfürdető készítményekkel, mint például néhány csepp Avon Footworks Levendulás 3 az 1-ben lábápoló olajjal vagy illóolajokkal. Használjuk ki az időt egy kis relaxálásra, amíg talpunk bőre a meleg vízben megpuhul. Gyújtsunk gyertyát, hallgassunk lazító zenét, olvassunk kedvenc könyvünkből vagy akár gondoskodhatunk arcbőrünkről is egy fátyolmaszk vagy arcpakolás segítségével. Ha a lábfürdőnél egyszerűbb módszerre vágyunk, ezen lépés tökéletes alternatívája lehet az Avon Footworks Hámlasztó lábpakolás, amely glikolsav tartalmának köszönhetően nagyszerűen felpuhítja a bőrt, valamint lehámlasztja a bőrkeményedéseket, miközben aloe verával mélyen táplálja sejtjeinket.

Avon lábMiután bőrünk megpuhult, távolítsuk el a bőrkeményedéseket. A szakértő ehhez a lépéshez leginkább elemes lábradírozó eszközt ajánl, hiszen ezekkel tökéletes alapossággal távolíthatjuk el akár az erősebb bőrkeményedéseket is. Ezt követően pedig egy sarokreszelővel radírozzuk át a talpunkat, hogy még bársonyosabbá tegyük a bőrfelszínt.

Következő lépésként vágjuk formára és finoman polírozzuk át a körmeinket, majd lakkozzuk ki a hangulatunknak megfelelő színű körömlakkal. Edit jelenlegi kedvence az Avon BB körömlakk Perfect Pink árnyalata, amely finom, púderes színével minden nyári outfithez tökéletesen illik. Az extratartós hatás eléréséhez használjunk egy színtelen fedőlakkot is.

Lábápolási rituálénk utolsó lépéseként, masszírozzunk lábápoló krémet a teljes lábfejünk bőrébe. Az Avon Footworks Ananász és teafa hidratáló lábápoló szérum egy igazi üdítő nyári koktél lábainknak, amely nemcsak bársonyossá varázsolja és felfrissíti azokat, de E-vitaminnal regenerálja bőrünket és támogatja a keringésünknek is. Ha szeretnénk lábunkat egész nap frissen tartani, használjunk frissítő, lábszagűző spray-t, vagy cseppentsünk cipőnkbe kedvenc illóolajunkból, így egész nap élvezhetjük talpaink puhaságát és útközben is kényeztethetjük lábainkat.

MEGOSZTÁS