A kultikus sorozat, a Breaking Bad egyik emblematikus fogását, a sült csirkét készítette el Fördős Lajos. A receptvideót egy nap alatt több mint 50.000-en tekintették meg, a pozitív visszajelzések pedig még mindig özönlenek.

Volt honnan örökölnie Fördős Zének a gasztronómiai érzéket, hiszen édesapja, Lajos is kiválóan süt-főz. Így évek óta segíti a Street Kitchen gasztrocsapatának működését, mindennapjait, azonban eddig inkább csak alkalomadtán – egy-egy esemény vagy magazin-recept kapcsán – láthatta őt a nagyérdemű.

Most azonban új oldaláról mutatkozik be Fördős Lajos, aki kamerák elé állt, hogy az internet népének is megmutassa főzőtudományát. „Sosem volt bennem ellenállás azzal kapcsolatban, hogy kamerák elé álljak, a fiaim mindig is szerették volna, különösen Peti. Az ő noszogatásán évekig jót mosolyogtam, hiszen ő az, aki mindig a háttérben szeret lenni és kerüli a rivaldafényt” – mondta Fördős Lajos, aki a kultikus sorozat, a Breaking Bad emblematikus fogását, a sült csirkét készítette el első videójában. „Az elmúlt időszak sok változást hozott az életünkben. Én például megkedveltem a Breaking Bad című sorozatot. Olyannyira, hogy azt vettem észre, egyik részt nézem a másik után, és csak a rigók figyelmeztetnek arra, hogy ezt már órák óta teszem. Gus gyorséttermének védjegye a sült csirke, ezt szerettem volna rekonstruálni, így mindezt egy videóban örökítettük meg” – árulta el Fördős Lajos, akinek nagyobbik fia, Fördős Zé a kulisszák mögül követte nyomon édesapja munkáját. „Nehéz lenne tagadni, hogy kire ütöttem, de nem is szeretném! Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a Breaking Bad-recept kapcsán, elég nagy az igény a folytatásra, úgyhogy annyit mondhatok, apu már a második, filmes kapcsolódású kaja receptjén dolgozik. Remélem, hogy nem áll meg itt, és új videósorozatot avatunk majd neki és a filmtematikájú receptjeinek” – tette hozzá Fördős Zé.

A videó megtekinthető itt: