Bizonyára sokan tervezgetik már a nyári utazásokat, hiszen végre ki lehet mozdulni, akár belföldi, akár külföldi útról legyen szó. Izgatottan várjuk a nyaralást, de rögtön belénk hasít a lelkiismeret-furdalás, mi lesz a házi kedvencünkkel, hova helyezzük el? Jó hír, hogy végre nyugodtan mehetünk a jól megérdemelt pihenőnkre, és azalatt az időszak alatt a macskánk is jó kezekben lesz!

Vinni nem tudjuk magunkkal az utazás során, és neki is csak óriási stressz lenne, hogy kimozdítjuk a komfortzónájából. A Cozy Cat csapatánál jobban senki nem ismeri ezt az érzést. Szerencsére pont erre a problémára nyújtanak megoldást. Mostantól nyugodt szívvel nyaralhatunk, hiszen a macskánk a legmegbízhatóbb és legprofibb kezekben lesz a cicaszitter felügyelete alatt.

Nagy Teodóra - Cozy Cat
Nagy Teodóra – Cozy Cat

Számos cicatulajdonos élete és a már ismert cicaszitter-szolgáltatás újragondolása illetve továbbfejlesztése hívta életre a Cozy Cat szolgáltatását Budapesten. Előtérbe helyezve a doromboló négylábúak és a gazdik kényelmi igényeit. Cica-felügyelőik házhoz mennek, így a kiskedvencek napjai a megszokott kényelemben telnek a gazdi távollétében is. Minden látogatás során a cicák teljeskörű gondozásban részesülnek saját otthonukban, egyéni igényeknek megfelelően. Ilyenkor etetésben, itatásban, alomtisztításban, simogatásban és játékban is részesül a cicakliens, amiről virtuális tájékoztatást kap a cicatulajdonos. Ráadásul az illetéktelen behatolók távoltartására is remek a szolgáltatás, hiszen napi felügyelet alatt áll a cicuson kívül az ingatlan is. Sőt igény szerint a cicavigyázó még a postaládát is üríti. A szolgáltatás megrendelése rendkívül egyszerű, egy online adatlap kitöltésével a Cozy Cat weboldalán tudja megtenni a macskatartó.

Cozy Cat

Nagy Teodóra, a Cozy Cat cicaszitter vállalkozás alapítója elárulja, honnan jött az ötlet, és miért vált egyre népszerűbbé ez a szolgáltatás:

– Gyakorló macskatartó lévén tisztában vagyok vele, hogy mekkora fejtörést tud okozni egy last minute üzleti út, egy hosszabb utazás vagy csak egy rövid hétvégi kiruccanás előtt szeretett bársonytalpunk ellátásának megoldása. Kire bízzam a cicát, hogy az számára a legkomfortosabb legyen, és gazdiként én is 100%-ig nyugodt legyek, hogy biztos kezekben van távollétem alatt? Csapatunkat olyan tapasztalt cicarajongó szitterek alkotják, akik maximális megbízhatósággal legjobb tudásuk szerint végzik feladatukat.