Laky Zsuzsi, a máig népszerű, egykori Miss Europe idén nyáron úgy döntött családjával, hogy az idei vakáció alatt hazánk szépségeit fedezik fel közösen.

Júliusban az úti céljuk Harkány volt, ahol az ország egyik legrégebbi és legkedveltebb fürdőjében töltöttek el egy csodás napot. 

Laky Zsuzsi és családja 3bEz a nyár egy kicsit más, mint a többi, a járvány miatt érdemes óvatosabbnak lenni: ezt vallja Laky Zsuzsi is, aki idei nyári programjaihoz kifejezetten belföldi helyszíneket választott.

A júliusi kánikula beköszöntével Zsuzsi férjével és két csodálatos kislányával kelt útra, de ezúttal nem a nagyszülőkhöz indultak pihenni, hanem délnek vették az irányt és az igazi, mediterrán klímájú Harkányt keresték fel. A sportos család minden tagja kedveli az aktív kikapcsolódást és a vizes családi programokat, így egyértelmű volt, hogy közösen próbálják ki a Harkányi Fürdő medencéit és csúszdáit is.
Laky Zsuzsi és családja 4b

A tavaszi bezártság és az ezzel járó, sok kreativitást igénylő „szülői-tanári” otthoni feladatok után legalább annyira vártam már én is az idei vakációt, mint a lányok. Biztonsági okokból ebben az évben mindenképpen itthon szerettünk volna nyaralni, ezért esett a választásunk a Harkányi Fürdőre, ami tavaly elnyerte az Év Fürdője címet is.  Nemcsak én, de a férjem és a lányaim is imádják ezt a kellemes, nyugodt, vidéki környezetet, maga a strand pedig igazán különleges kikapcsolódást nyújt a hatalmas, árnyas parknak, a tágas, nagy vízfelületű medencéknek és a régió egyik legnagyobb csúszdaparkjának köszönhetően. Biztos, hogy még visszajövünk többször is a nyáron, főleg, mivel a lányok teljesen beleszerettek a különleges kis vízi állatkáról, az axolotlról mintázott Axiba, a fürdő kedves kis kabalafigurájába” – mondja Laky Zsuzsi.

Laky Zsuzsi és családja 5b

MEGOSZTÁS