Új köntösben jelentkezik az RTL Klubon látható Édesítő és Kalandozó. A magazinműsorokat Tuka Niki és Nagy Alexandra közösen vezetik.

Augusztustól megújult formában találkozhatnak a nézők az Édesítő és a Kalandozó című műsorokkal. A szombatonként, valamint vasárnaponként jelentkező két magazinműsor nemcsak tartalmában, de műsorvezetői fronton is újdonságot tartogat. Tuka Niki műsorvezető mellé csatlakozik a Barátok közt színésznője, Nagy Alexandra.

Nagy Alexandra és Tuka Niki
Nagy Alexandra és Tuka Niki

Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok az Édesítő és a Kalandozó csapatához és belekóstolhatok a műsorvezetésbe. Míg az Édesítőben együtt vezetjük a műsort, addig a Kalandozóban kettéválunk: Niki hazánk legszebb, legjobb pontjaira látogat el, míg én a kanapémon ülve igyekszem majd hasznos tippeket, tanácsokat adni egy-egy külföldi utazási célpont kapcsán. Mindezt a lehető legszórakoztatóbb formában, gyakran a saját tapasztalataimra is alapozva” – mondta Nagy Alexandra, akinek műsorvezető-társa rendkívül élvezi a közös munkát.

KalandozóA szombatonként jelentkező Édesítőben Alexandrával együtt vezetjük a műsort. Könnyen, gyorsan szót értettünk, remekül megy a közös munka, Alexandra kedves, nyitott és rendkívül alázatos. Kiváló hangulatban telnek a forgatásaink, hiszen Alexandrának a humora is remek. Erről a nézők is megbizonyosodhatnak majd, különösen a Kalandozóban. A vasárnaponként jelentkező műsorban ő a kanapéjáról jelentkezve tálalja majd a külföldi utazási tippeket, míg én az országot járva igyekszem majd megmutatni a nézőknek az ország legszebb, legjobb helyeit” – tette hozzá Tuka Niki műsorvezető. A megújult Édesítő szombaton 11:30-tól, míg a Kalandozó vasárnap 11:10-től lesz látható az RTL Klubon.