A Dermedic egy új lengyel dermokozmetikai márka robbant be a hazai piacra: néhány hónap leforgása alatt több mint 130 patikában, a Douglas online felületén és a forgalmazó Full Cosmetix webshopjában kapható. Ismerd meg a Dermedic-et!

A dermokozmetikumok, vagy ahogy sokan nevezik, gyógyszertári kozmetikai márkák egyre nagyobb teret hódítnak a kozmetikumok piacán. Ennek egyik oka, hogy az életmódunk és a minket körülvevő környezet hatásai sokunknál bőrproblémákat okoznak, vagyis problémamegoldó kozmetikumokra van szükségünk. Másrészt egyre tájékozottabbak vagyunk, ezért olyan arcápolókat szeretnénk, amelyeknek az összetétele optimális és bizonyítottan hatékony. A dermokozmetikumok mögött komoly szakmai háttér, kutatások, tesztek és hozzáférhető hatékonysági tanulmányok állnak. Összetételük antiallergén, azaz kerülik az allergiát kiváltó összetevőket, így érzékeny bőrön is használhatók. A Dermedic kozmetikumoknak mindemellett van egy komoly ütőkártyájuk, mégpedig a mérsékelt árfekvésük, amely a kiváló minőségű arcápolókat elérhetővé teszi azok számára is, akik ezidáig nem juthattak hozzá. Talán mindez még mindig kevés lett volna ahhoz, hogy a patikák közönségének kedvencévé váljon ilyen rövid idő alatt, ám a Dermedic arcápolók elegáns üvegtégelyeikkel, simogató textúráikkal, magas hatóanyagtartalmukkal és elbűvölő illatukkal élménnyé teszik a bőrápolást.

Dermedic kozmetikum 2Komplex bőrápolási megoldások

A Dermedic dermokozmetikumokat Lengyelország egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező gyógyszeripari vállalata, a 70 éve alapított Biogened fejleszti és gyártja. A márka elsősorban a rendkívül érzékeny vagy problémás bőr ápolására fókuszál és kiküszöböli a bőr működési zavarait. Ugyanakkor a portfólióban találunk intenzíven hidratáló vagy anti-aging termékcsaládot is.  Az összetétel kizárólag a legbiztonságosabb és kipróbált összetevőkön alapszik, melyek klinikai tesztekkel bizonyított pozitív hatást fejtenek ki a bőrre és annak speciális zavaraira.  Segítséget nyújtanak olyan bőrproblémák kezelésében és megelőzésében, mint az akné, ekcéma, száraz és vízhiányos bőr, rosacea, hiperpigmentáció, különböző fejbőr problémák, és védelmet nyújtanak a környezeti tényezőkkel szemben is.

Dermedic kozmetikum 3Aktív összetevők

A Dermedic test- és arcápoló valamint bőrtisztító készítmények artézi forrásból származó termálvizet tartalmaznak, amelyet fordított ozmózis technológiával kezeltek. Ennek köszönhetően a lehető legnagyobb tisztaságú, mentes minden potenciális irritáló vagy allergén anyagtól. Kedvelt összetevőik a gyümölcsből származtatott bőrmegújító AHA enzim, a vízmegkötésért felelős hialuronsav és karbamid, valamint fontos vitaminok. Számos klinikai és fogyasztói teszt, mérhető eredmények  bizonyítják a Dermedic dermokozmetikumok hatékonyságát. Bőrgyógyász szakemberek és a független kutatóintézetek ajánlásai valamint számos nemzetközi díj a márka hiteles elismerését jelentik.

Dermedic kozmetikum 1Illatos, mégis hipoallergén

Térjünk vissza az illatokra, amelyek egyből felkeltik a figyelmünket. A kényeztetés nagyon fontos, különösen egy álmos, szürke reggelen – eddig azonban az érzékeny és problémás bőrűeknek le kellett mondani a kellemes illatélményről. A Dermedic kutatási-fejlesztési csapata feloldotta a gordiuszi csomót és elsimította a látszólagos ellentmondást: olyan illatanyagokat használtak, amelyek nem váltanak ki allergiás reakciót még a legérzékenyebb bőrön sem. Az egyes termékcsaládok diszkrét, de különlegesen finom illatkompozíciókat kaptak, amelyek miatt alig várjuk, hogy újra használhassuk a kozmetikumokat.

MEGOSZTÁS