Az új testet-lelket kényeztető aromaterápiás kezelések – 20 perces levendulás aromafürdő, a 20 vagy 50 perces időtartamú levendulaolajos masszázs valamint a 20 perces talpmasszázs levendulás méhviasszal – igénybe vehetők önmagukban vagy a „Pannonhalmi levendulás kényeztető napok” néven 2 éjszakás valamint „A pannonhalmi levendula kényeztető érintése” megnevezéssel 3 éjszakás tartózkodást biztosító csomagok keretében is.

A Pannonhalmi Főapátság együttműködése a Danubius szállodákkal az évszázados tradíció

és a modern szállodaüzemeltetés kapcsolatát testesíti meg, egyedülálló lehetőséget biztosítva minden vendégnek, akit megérint a gyógynövénykultúra és a wellness kapcsolata.

A Pannonhalmi Apátsági termékek – úgymint levendulaolaj, levendulazsák, fürdősó, szappanok, kézkrémek – a felsorolt szállodákon kívül a Hotel Rába City Center-ben is kaphatók.

A Pannonhalmi Apátsági termékek a monostor legfontosabb gyógynövényeinek – levendula, orvosi zsálya, orvosi citromfű, kakukkfű, borsmenta – felhasználásával készülnek.

Örömünkre szolgál, hogy szállodáinkban ezekkel a kézi munkával, természetes összetevőkből készült hungarikumokkal találkozhatnak a vendégeink.

Kezelések pannonhalmi termékekkel és speciális csomagok a Danubius Health Spa Resort szállodákban

levendula fekvoAromafürdő Levendulával

A fürdő különlegessége abban rejlik, hogy a kellemes, 34 °C hőmérsékletű meleg vízzel teli kádba a hungarikumnak számító Pannonhalmi Apátság Levendula fürdősóját keverjük, mely pihentető, ellazító hatásán túl egyedi látványt nyújt a víz tetején lebegő szárított levendula virágokkal. A teljes relaxációt a 100% levendula aromaolaj belélegzése, a bőrön keresztül felszívódó hatóanyagok és a kellemes hőmérsékletű víz biztosítja. Alkalmas a stressz és izommerevség oldására. Az eredmény fokozásához a fürdő után levendulaolajos masszázs igénybevételét javasoljuk. Időtartam: 20 perc

Levendula Olajos Masszázs

Ez a kezelés a Relaxáló aromaolajos masszázstól abban különbözik, hogy a hungarikumnak számító Pannonhalmi Apátság saját termesztésű 100 % levendula aromaolajából készített masszázsolajjal végezzük, és az illóolajat a kezelés végén a vendégeknek adjuk.  A felhasznált olajkeverék fokozza a masszázs nyugtató hatását, mind a bőrön keresztül felszívódva, mind az aroma belégzése által.  A kezelés egész ideje alatt a lassú, finom, simító mozdulatoké a főszerep, melyek oldják a stressz által okozott izomfeszültséget. Alkalmas az ízületek és szövetek merevségének csökkentésére, az izmok rugalmasságának fokozására, a vérkeringés javítására és a felhalmozódott feszültségek oldására. Időtartam: 20/50 perc

levendula fekvo2Talpmasszázs Levendulás Méhviasszal

Ennek a kezelésnek a különlegessége abban rejlik, hogy a lábak megmasszírozásán túl a bőrápolásra is koncentrál. A gyakran száraz, kirepedezett, fájó talpak különleges ápolását a hungarikumnak számító Pannonhalmi Apátság levendulaolajos méhviaszos kenőcsével érjük el. A vízmentes ápolókrém, kiváló masszázshoz, ugyanakkor a kezelés végére maradéktalanul felszívódik, javítva a láb bőrének állapotát. Az értékes hatóanyagok pótolják a bőr zsiradéktartalmát és így megőrzik annak rugalmasságát. Ajánljuk a kezelést a megfáradt, cipőbe zárt láb számára, melyben a svédmasszázs technikákat a lábfejre, bokára és a lábujjakra koncentrálják. A kellemes kezelés javítja a vérkeringést és segíti a lábfej és a boka környékének ellazulását, valamint feszültségoldó hatása is van. Javasolt nehéz nap vagy fárasztó utazás után. A masszázs során használt terméket a kezelés végén a vendégeknek ajándékozzuk. Időtartam: 20 perc

Pannonhalmi Levendula Csomagok

1. Pannonhalmi levendulás kényeztető napok

2 éjszaka félpanzióval

1x aromafürdő levendulával (15’ – 20’)

1x Levendula olajos masszázs 20′

Természetes levendula aromaolaj és levendula szappan (a termékeket a vendég a gyógyászati recepción kapja meg, mikor a levendula aromaolajos masszázsra megy, a kezelés végén a maradék termékeket visszacsomagolva viheti el magával.)

2. A pannonhalmi levendula kényeztető érintése

3 éjszaka félpanzióval

1x aromafürdő levendulával (20’)

1x Levendula olajos masszázs (50′)

1x Talpmasszázs levendulás méhviasszal (20’)

Természetes levendula aromaolaj, levendula szappan, levendula zsák, méhviaszos kézkenőcs levendula olajjal (a termékeket a vendég a gyógyászati recepción kapja meg, mikor a levendula aromaolajos masszázsra megy, a kezelés végén a maradék termékeket visszacsomagolva viheti el magával.)

A levendula gyógyhatásai:

A levendula az egyik legsokoldalúbban felhasználható gyógynövény. Teájának hangulat kiegyenlítő hatása közismert: nyugtató, stresszoldó célból éppúgy használható, mint élénkítő, frissítő főzetként. Használhatjuk frontok vagy migrén okozta fejfájás megszűntetésére, enyhítésére is. Külsőleg (akár borogatás formájában) égési sérülések, napégés, bőrpír, rovarcsípések gyógyítására, enyhítésére is alkalmazható, szárított virágának és olajának közismert a moly-távoltartó hatása is.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ