Újra meg rendezték a Miss B-Life Szépe versenyt, ahol a sportos-nőies hölgyek mérhették össze szépségüket. Az első helyezett Petróczy Panni lett, aki céltudatosan haladt a győzelem felé.

Czanik Balázs, a Capoeira Aerobik megalkotója számos szépségversenynek volt már közreműködője edzőként vagy zsűritagként. Az ezekből szerzett tapasztalatokat a saját elképzeléseivel ötvözve rendezte meg a Miss B-Life versenyt, ahol a sportos-nőies hölgyeknek volt nagy esélyük. Petróczy Panna épp ilyen.

„Több barátnőmet kísértem szépségversenyekre, az ő biztatásukra jelentkeztem a Miss B-Life Szépére. Abszolút az volt a célom, hogy győzzek, ennek érdekében már a nyíregyházi Sziget Hotelben tartott többnapos táborban is kihoztam magamból a maximumot. Minden versenytársam gyönyörű, egyáltalán nem gondoltam magam esélyesebbnek senkinél, de úgy érzem, hogy a kommunikációs képességem, a kisugárzásom, magabiztosságom vitt előre. Korábban soha nem indultam szépségversenyen, ezért nagyon boldog vagyok, hogy az első alkalom ilyen jól sikerült. Ennek ellenére nem szeretnék pályát módosítani; esztétikai specialistaként dolgozom, létrehoztam a HyaluRose esztétikai kezelésekkel foglalkozó szalonomat, amelynek most nyílik meg a második egysége. Továbbra is ezzel szeretnék foglalkozni, segíteni a hölgyeknek abban, hogy szebbnek, magabiztosabbnak érezzék magukat. Emellett pedig formálni a közgondolkodást a szépészeti beavatkozásokról, amelyektől nem félni kell, hanem megfelelően alkalmazni” – mondja Petróczy Panna, a 2023-as Miss B-Life Szépe.

Czanik Balázs és Petróczy PannaCzanik Balázs, a Miss B-Life rendezője rendkívül boldog, mert hatalmas sikernek örvend a Miss B-Life Szépe. Ez azért is öröm, mert a verseny nem csupán a szépségre, hanem az egészséges életmódra és a sportra helyezi hangsúlyt. Fontos szempont, hogy minden lánynak legyen sport múltja, illetve napi szinten aktívan sportoljon, mert – a tapasztalatok szerint – sokkal jobb értékrendet képviselnek azok, akik így élnek.

„Rengetegen jelentkeztek a mostani versenyre, közülük a legjobb 12 lány került a Heaven Budapestben tartott döntőbe. Ezt megelőzte a tábor, illetve a döntő előtti napon egyfajta összetartás-extra program, melyen kézműves pizzát készítettek, fotózáson vettek részt, végül pedig quadozni mentek a lányok. A tavalyi győztes, Szabó Kinga mentorként és zsűritagként is részt vett az idei versenyen, hiszen tapasztalatainak köszönhetően pontosan tudta, hogy a lányoknak miben kell segíteni, ezért már a táborban is rendkívül hasznos volt a jelenléte. A döntőn négy touron mutathatták meg magukat a versenyzők: a bemutatkozó után sportruházatban, estélyiben vonultak fel énekes kíséret mellett extra meglepetésként pedig a bikinis tour Barbie-tematika köré szerveződött. Az programot Patai Anna és Ruszó Tibi koncertje, hiphop és fitness bemutató tette még színesebbé. Úgy gondolom, hogy az idei verseny minden várakozásunkat felülmúlta, így nem kérdés, hogy jövőre jön a következő Miss B-Life Szépe” – újságolja Czanik Balázs.

Miss B-Life Szépe 2023.

1. helyezett – Petróczy Panna

2. helyezett – Tóth Bogi

3. helyezett – Czakó Emília