A tudatos és következetes sportolás új dimenziója kezdődik Budapesten az Everflow Reformer Pilates stúdió megnyitásával. Az alapító, Tóth-Leiner Andrea hosszú évek versenysport-tapasztalata és a mozgás iránti személyes elkötelezettsége révén hozta létre ezt az egyedülálló helyet, ahol a mozgás öröme és a közösség ereje találkozik.

4

Andrea története a kitartásról, az elkötelezettségről és a személyes értékek következetes képviseletéről szól. Élete során a sporttánc versenyvilágában elért sikerei mellett mindig is fontosnak tartotta a tudatos és fegyelmezett életmódot. Több mint egy évtizedes edzői pályafutása során számos gyermek és felnőtt életére gyakorolt pozitív hatást, amit most az Everflow Reformer Pilates stúdióban szeretne folytatni.

6

Az Everflow Reformer Pilates nem csupán egy stúdió, egy olyan tér, ahol a reformer pilates technikájának segítségével mindenki megtalálhatja a számára ideális mozgásformát. Andrea célja, hogy inspirálja az embereket a tudatos és következetes sportolásra, és egy olyan közösséget hozzon létre, ahol a tagok eltökélten és rendszeresen sportolnak, miközben élvezik a közös tevékenységeket és egymás támogatását.

7

– Az Everflow Reformer Pilates küldetése, hogy magas minőségű reformer pilates edzésekkel segítünk azoknak, akik törekednek a fejlődésre, és tudatosan gondolkodnak az egészségükkel és a testükkel kapcsolatban. Támogatjuk, és ösztönözzük az embereket, hogy a sportolás ne időszakos fellángolás, hanem egy kitartó, következetes tevékenység legyen, a mindennapok szerves része. Segítünk elérni az egészséges, jól működő és esztétikus testet, amely lehetővé teszi számukra, hogy fájdalommentesen, könnyedén és szabadon tudjanak mozogni, ezáltal  egy teljes életet élni – kezdte Tóth-Leiner Andrea, aki további céljairól is mesélt:

– A szalonban azon  dolgozunk, és minden eszközzel azon vagyunk, hogy folyamatosan motiváljuk, és inspiráljuk a vendégeket arra, hogy a mozgást kitartóan végezzék, és ne adják fel. Hiszem, hogy egy jó közösségben, ahol a realitás azonos, ahol hasonló célok motiválják a tagokat, ezt sokkal könnyebb megtenni mint egyedül. Meggyőződésem, hogy a sport nem csupán a testet, hanem a lelket is építi, és az Everflowban ezt a filozófiát szeretnénk minden látogatónk számára átadni – részletezte a szakember.

A stúdió különleges figyelmet fordít a minőségi oktatásra és a személyre szabott edzésprogramokra, biztosítva, hogy mindenki – kezdőtől a haladóig – megtalálja a helyét és fejlődési útját. Az Everflow Reformer Pilates Budapest szívében várja azokat, akik szeretnék megtapasztalni a reformer pilates által nyújtott egyedülálló mozgásélményt, és részesei lenni egy közösségnek, ahol a következetesség, az elkötelezettség és az öröm kéz a kézben jár.