Az anyák napja közeledtével bizonyára sokat gondolkodtál már azon, milyen meglepetést szerezz az édesanyádnak. Mi lenne, ha idén egy saját készítésű, különleges ajándékkal mutatnád ki a szereteted, amit önmagad készítesz neki?

A Flower Box Workshop kiváló lehetőséget kínál arra, hogy egy lenyűgöző virágkompozíciót alkoss számára, amely örök emlékként szolgál majd. Bersanetti Barbara és Solti Eszter, ötletgazdák azért hozták létre ezt a nem mindennapi eseményt, hogy a résztvevők saját maguk készíthessék el április 27-én az anyák napi ajándékot.

4

Egyedi anyák napi meglepetéssel ajándékozhatod meg édesanyádat, saját kezűleg készíthetsz neki dekoratív dísztárgyat. A workshop célja nemcsak az alkotás öröme, hanem az is, hogy közösen élményt szerezzetek testvéreddel, barátaiddal, rokonaiddal, hogy maradandó értéket adjatok át az édesanyátoknak.

– Mivel mindenkinek különbözik az alkotói vágya, lehetőséget biztosítunk arra, hogy a résztvevők saját egyedi stílusukat vigyék bele az ajándékba – kezdte Bersanetti Barbara, aki azt is elmesélte, hogyan jött az ötlet.

5

– Több mint húsz éve ismerjük egymást Eszterrel, és már nagyon régóta gondolkodtunk egy közös vállalkozáson, hogyan tudnánk valami kreatívat készíteni, amiben mind a ketten otthonosan mozgunk. Ha meglátunk valami új ötletet az interneten, biztosan elküldjük egymásnak, vagy beszámolunk arról, milyen bútort újítottunk fel éppen. A papírboltokban nehezen hagyunk ott egy-egy filctollat vagy új csillogós festékkészletet, amivel már egyébként tele van a lakás. Így alakult, hogy mind a ketten beszereztünk egy vágógépet. Közös munkánk során támaszkodtunk egymásra, és már ott kiderült, hogy kölcsönösen tudjuk egymást inspirálni. Noha mindkettőnknek különbözik a stílusa, ezt jól tudjuk ötvözni, és teret adunk egymásnak a kibontakozásra – részletezte Barbara, a Flower Box Workshop egyik megálmodója.

Miért pont workshop?

– Úgy alakult, hogy ugyanabban az évben mentünk férjhez, és az esküvőkre a dekorációinkat közösen készítettük el. Segítséget kértünk a barátainktól, akik örömmel vettek részt a köszönőajándék elkészítésétől kezdve az egyéb dekor elemekig. Itt gondoltunk először arra, hogy ez működne szélesebb körben is. A worshopunk célja, hogy összehozzuk az embereket, és maradandó értéket adjunk át nekik azzal, hogy ők maguk készíthetik el a professzionálisan kivitelezett  ajándékukat, és büszkén adják át szeretteiknek. Megvalósíthatják azokat a projekteket, amikhez otthon nem éreznek magukban kellő bátorságot, hogy nekikezdjenek. Elérhetővé tesszük azokat az eszközöket, amiket valószínűleg nem vennének meg otthon maguknak egyszeri használatra – vette át a szót Solti Eszter.

3

Miért pont a Flower Box?

– Nagyon látványos ajándék, de itthon még nem igazán elterjedt. Azt gondoljuk, hogy sokkal izgalmasabb végigmenni a folyamaton, hogy magad készíted el, mint hogy megvásárolod valakitől. Így bele tudod vinni a saját egyéniségedet, stílusodat, vagy személyre szabni az ajándékot. Olyan induló projektnek gondoltuk, ami viszonylag egyszerűen elkészíthető, viszont van benne némi kihívás, ennek tényleg nem állsz neki egyedül egy kisollóval. A Flower Boxot bármilyen alkalomra el lehet készíteni: anyák napja, babaváró, esküvői szülőköszöntő, évfordulós ajándék, szülinap. Mindenki talál számára aktuálisat – mondta Eszter.

A workshop tartalma:

– Színskálákból választható papírvirág alapok

– Szükséges eszközök biztosítása

– Egyedi feliratozás, üzenetek lehetősége a boxon

– Kávé és apró harapnivalók

Bersanetti Barbara azt is elárulta, milyen egyéb tervekkel készülnek a továbbiakban:

– Gondolkodunk szezonális termékekben, aminek alapja a fa vagy plexi. Ezek további alternatívákat nyújtanak: ajtókopogtatók, esküvői szezon kellékei vagy karácsonyi díszek. Nyitottak vagyunk, hogy olyan alkalmakat is szervezzünk, ami kifejezetten kisgyermekes anyukák számára lehet minőségi kikapcsolódás.

Ha te is szeretnél részt venni ebben a kreatív kalandban, ne habozz! Vegyél részt az anyák napi workshopon április 27-én, és fedezd fel a képességeidet, amelyekre talán még te magad sem gondoltál volna!

MEGOSZTÁS