Szombaton megválasztják a Miss B-Life Szépét

Szombaton megválasztják a Miss B-Life Szépét

0
Idén is megrendezik a Miss B-Life Szépe versenyt, ahol a sportos-nőies hölgyek mérhetik össze szépségüket.

Czanik Balázs, a Capoeira aerobik megalkotója számos szépségversenynek volt már közreműködője edzőként vagy zsűritagként. Az ezekből szerzett tapasztalatokat a saját elképzeléseivel ötvözve idén is megrendezi a Miss B-Life Szépe versenyt, ahol a sportos-nőies hölgyeknek van nagy esélyük.

Boldog vagyok, mert hatalmas sikernek örvend a Miss B-Life Szépe. Ez azért is öröm, mert a verseny nem csupán a szépségre, hanem az egészséges életmódra és a sportra helyezi hangsúlyt. Fontos szempont, hogy minden lánynak legyen sport múltja, illetve napi szinten aktívan sportoljon. Úgy látom, sokkal jobb értékrendet képviselnek azok, akik így élnek. Rengetegen jelentkeztek a mostani versenyre, közülük a legjobb 12 lánynak a nyíregyházi Sziget Hotelben megtartottuk a felkészítő tábort, ami minden eddiginél jobban sikerült. A több napon át tartó táborban sminktanfolyamon, coachingon, kezeléseken, Capoeira aerobik edzésen vehettek részt a versenyzők. Közben megtanulták a döntőre a koreográfiát, emellett pedig a tavalyi győztes, Szabó Kinga mentorálta őket. A hab a tortán pedig Ruszó Tibi volt, aki a Miss B-Life Szépe indulóival forgatta legújabb videoklipjét. A felkészülés azonban nem ért véget teljesen a táborban; a döntő előtti napon ugyanis egyfajta összetartás-extra programként kézműves pizzát készítenek, fotózáson vesznek részt, végül pedig quadozni mennek a lányok. Bízom benne: utána pihennek egy nagyot, hogy a legjobb formájukat tudják hozni a szombati megmérettetésre” – mondja Czanik Balázs, a Miss B-Life Szépe megálmodója és rendezője.

Miss B-Life 1A tavalyi győztes, Szabó Kinga mentorként és zsűritagként is részt vesz az idei versenyen. Tapasztalatainak köszönhetően pontosan tudja, hogy a lányoknak miben kell segíteni, ezért már a táborban is rendkívül hasznos volt a jelenléte.

Balázs felkért, hogy szerepeljek zsűritagként Miss B-Life Szépén, de felajánlottam, hogy a zsűrizés mellett szívesen foglalkozom a lányokkal a felkészülés során. Tavaly ugyanis azt láttam, hogy remekek a verseny fő pillérei, de az indulóknak szükségük van a mentális támogatásra. Ha kimennek a színpadra, akkor magabiztosan mozogjanak, jó legyen a kisugárzásuk. Úgy gondolom, önmaguk szeretete, ismerete, elfogadása hozzájárul ahhoz, hogy tudják, kik ők, mik a céljaik, erősségeik, gyengeségeik. Ha ezeket megerősítjük, akkor magabiztosabban tudnak kiállni a döntőn. Nagyon remélem, minden lánynak tudtam segíteni, és bízom abban, hogy a győztes hozzám hasonlóan sok élményt, ismertséget szerez, kapcsolatokat épít a Miss B-Life Szépének köszönhetően” – hangsúlyozza Szabó Kinga a Miss B-Life Szépe 2022-es győztese.

Az október 21-én, a Heaven Budapestben tartandó döntőn 4 touron mutathatják meg magukat a versenyzők: a bemutatkozó után sportruházatban, bikiniben – ami extra meglepetést tartogat – és estélyiben vonulnak fel énekes kíséret mellett. Az programot Patai Anna és Ruszó Tibi koncertje, hiphop és fitness bemutató teszi még színesebbé.

Miss B-Life Szépe döntő
2023. október 21., 17.00 óra
Heaven Budapest (Bp., V. ker., Deák Ferenc u 5.)

MEGOSZTÁS