Gregor Bernadett szerencsés géneket örökölt édesanyjától a második gyermeke megszületéséig nem is kellett oda figyelnie a súlyára, de negyven felett ez már nem volt olyan könnyű. Az utóbbi években rendszeresen felszaladt rá 4-5 kiló, amitől évről-évre egyre nehezebb volt megszabadulnia. Berni párjával tervezik a családbővítést, de már nem aggódik a terhességgel járó felszaladó kilók miatt.

Sajnos a kor előrehaladtával enni is egyre jobban szeret, ám a sportot sosem sikerült igazán megszeretnie. Gregor Berni elmondta, olyan még sosem volt, hogy a sportot egy percig is élvezett volna.

“Mindig is visszahúzódó és önbizalom hiányos nő voltam. 44 éves lettem május elsején, ezért azt határoztam el, május 2.-án egy olyan fotózással ünnepelem meg, ami megörökíti a mostani csúcsformámat. Tisztában vagyok vele, hogy az idő nem áll meg, és könnyen lehet, hogy ez az utolsó nagyszabású bikinis fotózásom. Pláne, ha megérkezik szerelmük gyümölcse, 45 felett már nehezebb lesz visszarendeződni, legalább meg fogom tudni mutatni neki, milyen voltam, mikor ő még nem volt velünk. Most végre egy olyan nő néz rám vissza a tükör öl, amilyen mindig is vágytam lenni” – mondta el Gregor Bernadett, aki már nem híve a koplalásnak.

“Tíz évvel ezelőtt még egy szerep kedvéért, vagy azért, hogy fel tudjak venni egy szexis ruhadarabot, képes voltam hetekig sanyargatni magam. Volt, hogy almán és vízen éltem napokig. De egyéb őrültségeket is elkövettem! Ezekre én ma már képtelen lennék. Attilával szeretünk Bálványoson bográcsozni, jókat enni-inni, ott aztán nehéz tartani bármilyen diétát is” – mondta el a gyönyörű színésznő.

Berni élete szerves része a színpad, nagyon fontos, hogy tartsa a súlyát, mindig jó formában legyen. A cél érdekében egyre több dologgal kísérletezik, sok mindent kipróbált, tartósan egyik sem hozott eredményt, egyre inkább szenvedett a jojóhatástól, ráadásul karácsonykor felszaladt rá újabb néhány kiló. Viszont a januári 15.-ei színházi premieren már újra bombaformában volt. Nyugodtan mondható, hogy mindenki elképedésére, kollégái azóta is a csodájára járnak!

“Külföldön élő barátnőm ajánlotta figyelmébe az Angelicafüvet, ami Kínában, Koreában és Japánban honos, illatos gyógynövény. Hírneve a ginszengét közelíti: a legfőbb, “minden célra alkalmas” női gyógynövénynek tekintik ott. De érdekes módon, a Magyar Gyógyszerkönyvben is benne van. Ez a gyógynövény a zsírszintézis gátlásán keresztül fejti ki hatását, bár ezt a hatását itthon kevésbé ismerik-, és bizonyos más gyógynövényekkel kombinálva csodákra képes. Én már így, egybe csomagolva kaptam ezt az öt, egymás erejét felerősítő gyógynövény kombinációt, ami olyan eredményeket hozott nálam, amely minden diétázó ember álma” – mondta el Berni.

Az egyik növény a zsíranyagcserére hat, a másik a szénhidrát anyagcserére. A harmadik az étvágyat csökkenti, a negyedik az anyagcserét gyorsítja, az ötödik meg az édes íz érzetét változtatja meg, szóval egyszerűen nem ízlik az édesség, mióta eszem!

Kapcsolódó cikkek:

44 évesen is bombázó: utoljára vetkőzött Gregor Bernadett

Péter Szabó Szilvi: „Kislányt várunk!”

Kulcsár Edina elárulta, mitől sikeres a neten

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ