És bizony nem csak a magánéletben, de a színpadon is igazi hős szerelmest alakít majd, hiszen a színész megkapta a Szerelmes Shakespeare címszerepét.

A darabot jövő nyáron mutatják be olyan válogatott szereplőgárdával, mint Stohl András, Hajdú Steve, Tompos Kátya, Solti Ádám vagy éppen Nagy Sándor – utóbbi két színész magát Shakespeare-t alakítja majd.

„Amikor az embernek azt mondják, hogy a Szerelmes Shakespeare-ből te leszel Shakespeare, akkor kicsit összeszorul a gyomra, mert ez egy óriási felelősség. Nagyon komolyan akarok rá készülni, nem is megfelelési kényszerből, hanem azért, mert szeretném egy kicsit az ő gondolkodásmódját átvenni. Amellett, hogy a címszerepet játszani óriási megtiszteltetés, a szereplőgárda is olyan izgalmas, hogy már ezért megéri itt lenni. Tompos Kátyával és Zöld Csabával például együtt jártunk főiskolára, úgyhogy jól ismerjük egymást, de Kátyával azóta nem is játszottam együtt. Nagyon szeretem és tisztelem Stohl András művészetét is, közös darabban azonban még nem dolgoztunk együtt” – mesélte izgatottan Nagy Sándor.

ns_varatlanvA Madách Színház színésze rengeteget dolgozik, de a karácsonyt ő is a szerettei körében tölti.

„A Szerelmes Shakespeare próbái csak jövőre indulnak, de addig sem fogok unatkozni, hiszen nagyjából tizennégy futó darab van, amiben játszom, többek között a Meseautóban, az Ügyes kis hazugságokban, és készülünk a Ben Hurra is. Azért az ünnepek alatt nekem is lesz egy kis szünetem. A karácsonyra nem úgy szoktam készülni, mint mások: nem rohangálok ajándékok után, mert nem tartom fontosnak ezt a részét, hanem szeretem összecsődíteni a családot, a barátokat, és őszinte dolgokról beszélgetni. Az ünnepek alatt azt szeretem a legjobban, ha csapatosan kimozdulunk valamelyik karácsonyi vásárba, forralt borozunk és sztorizgatunk – vagy éppen ellenkezőleg, ha otthon egy kicsit bekuckózhatok. A rántottán kívül mást nem igazán főzök, úgyhogy ilyenkor az ünnepi menü nem az én reszortom, de a lakás feldíszítésében szoktam segíteni” – tette hozzá Nagy Sándor, aki azt is elárulta, hogy jelenleg boldog párkapcsolatban él, ám szerelméről egyelőre nem szeretne mesélni.

Fotók: madachszinhaz.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ