Rendhagyó divatshow keretében mutatta be 2011-es tavaszi-nyári kollekcióját a Héjja Trend Line. Az eddig elsősorban menyasszonyi ruhákat, esetenként alkalmi öltözékeket felvonultató divatműhely most utcai-, koktél-, business és estélyi ruhákat, sőt férfi öltönyöket is a közönség elé varázsolt.

Finom, könnyed anyagok, a kék és lila minden árnyalata, csipke és Herendi motívumok jellemezik leginkább a Héjja Trend Line idei tavaszi-nyári, igen széleskörű kollekcióját. Már nem csak a házasodni vágyó menyasszonyok, hanem vőlegényeik is megtalálhatják a nekik leginkább tetsző darabot. Emellett az estélyi ruhát, divatos nyári viseletet, koktélruhát, business öltözéket, netán a klasszikus eleganciát közvetítő Herendi mintázatú modellt kereső hölgyek egyaránt kedvükre választhatnak a kollekcióból.

 

„A korábbi esküvői és alkalmi viseletek mellett most még szélesebb és színesebb palettát szerettünk volna a közönség elé tárni, ezért alakítottuk sokkal többrétűvé a 2011-es tavaszi-nyári kollekciónkat. A férfi öltönyök jelenthetik a legnagyobb újdonságot, de ez csak látszólag kuriózum, hiszen a szakmát férfi szabóként kezdtem, és később bővítettem a tudásom az angol és francia női szabósággal, tehát mindenféle öltözék tekintetében több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk” – mondja Héjja János, a Héjja Trend Line tulajdonosa, a BellaCafe.hu divatszakértője.

A 2011-es tavaszi-nyári trendet a nőies vonalvezetés és az üde színek fogják meghatározni; leginkább a ’70-es évek divatja köszön majd vissza.

 

„A menyasszonyi ruháknál a nőies vonalak kerülnek előtérbe, a krémszín minden árnyalatában. Persze ha valakinek hófehér ruha az álma, akkor ettől nem tántorítjuk el, de többségében a krémszín hódít. A menyasszony és az esküvő, lakodalom stílusa sok mindent meghatároz, és ehhez kell igazítani a ruha fazonját is. Más öltözékek esetében a finom anyagok, a kék, lila, pink, türkíz és annak árnyalatai, no meg az örök divatszín, a fekete lesz a legfelkapottabb, szintén a nőiességet kiemelő szabásvonallal, csipkével, számos díszítő megoldással” – teszi hozzá a divattervező.

Kapcsolódó cikkek:
Dukai Regina: Engem a tavasz ihletett meg

Lakatos Márk újra kezelésbe veszi a nőket!

Műremekek a Scholl divatbemutatóján – fotókkal

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ