A tavalyi nagysikerű ünnepi koncert után idén ismét a MOM Sportba várja Gájer Bálint a közönséget, hogy együtt hangolódjanak a karácsonyra.

2014-ben és 2016-ban jelent meg az énekes első két lemeze, és akkor fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy összeállít egy albumot karácsonyi dalokból.

A múlt év szinte teljes egészében a legmeghittebb ünnepről szólt, ugyanis a karácsonyi lemez elkészítése hosszú időt vett igénybe, a legnagyobb nyári melegben, augusztusban zajlottak a stúdiófelvételek” – emlékszik vissza Gájer Bálint. – “Azért szerettem volna megvalósítani ezt, mert nagyon sok olyan karácsonyi dal van, aminek szinte kizárólag az angol nyelvű verzióját ismerjük, azonban úgy gondolom, hogy a magyar emberek a magyar nyelven hallott dalokat jobban át tudják érezni, könnyebben tudnak azonosulni vele. Az ismert melódiák mellett két saját szerzemény is helyet kapott. Ennek bemutatója volt a tavalyi koncert, ami minden várakozásomat felülmúlta. Úgy érzem: mindenki át tudta magát adni az ünnepnek, és remélem, hogy ez idén is így lesz” – mondja bizakodva Gájer Bálint.

Gajer Balint karacsony - BellaCafeAz énekes 2018. december 21-én a MOM Sportban 30 tagú zenekarral és vendégművészekkel varázsol meghitt hangulatot. Varga Dávid, Az ének iskolájának felfedezettje már egy ideje meghívott vendége Bálint koncertjeinek, így a karácsonyi koncert sem múlhat el nélküle, Mészáros Tamás, a Fooll Moon tagja is színpadra lép, valamint Gájer Bálint édesapja is előad egy dalt.

Tavaly volt az első alkalom, hogy apukámmal együtt szerepeltünk. Bár ő is gyakorlott énekes, de más műfajban mozgunk, ezért nem volt korábban közös fellépésünk. Azonban olyan jól sikerült, és akkora élményt adott, hogy idén semmiképp nem hagynám ki. Hatalmas boldogság számomra, hogy hozzájárulhatok az emberek karácsonyának szépségéhez, hiszen bár sokan elcsépeltnek tartják, és hangsúlyozzák: nem csak ünnepekkor kell szeretni egymást, amivel persze egyet értek, de jó érzés ilyenkor a családdal, szeretteinkkel lenni és megajándékozni egymást. Ebben a zenének elengedhetetlen szerepe van” – teszi hozzá az énekes.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ