Minden nap szeretnénk magabiztosnak és csábítónak érezni magunkat. Ez különösen jellemző a fiatalabb korosztályokra: a 18-24 évesek közel kétharmada (64%) nagyon fontosnak tartja, hogy csábító legyen a mindennapokban.

Az instant önbizalom- növelés bevált módja, ha egy megbízható, tartós, finom illatot viselünk a hétköznapok során. A Lenor új, Parfum des Secrets kollekciójával négy egyedi illatot mutat be, amelyek hosszabb ideig érezhetőek a mosott ruhán, mint a legjobb parfümök.  A Lenor egy kutatással feltérképezte az illatok titokzatos erejét, amellyel a magabiztosság és csáberő birtokába juthatunk.

Érzékek bűvöletében

Arra a kérdésre, hogy mi a legvonzóbb egy potenciális partneren, a válaszadók 73%-a szerint a mosolya, 71% szerint a szemei, 61% pedig az illata a legfontosabb.

Karen Gilbert parfümszakértő szerint:Az illatok jelentősége az üzenetükben rejlik. A környezetünk értelmezésében az illatok, színek, érzések és szavak összekapcsolódnak. Ezek öntudatlan asszociációk, amelyek révén az illatokkal rendkívül sokat ki lehet fejezni.

Lenor Parfum des Secrets 1Egy párkapcsolatban is meghatározó az illat, hiszen emlékeket idéz fel, és erősen kötődik bennünk a számunkra fontos emberekhez.

A férfiak emlékeznek a rád jellemző illatra:  A nők közel harmada említi, hogy a partnerük felismeri a parfümük illatát.

A nők erősebben vonzódnak partnerükhöz, ha jó az illata:  A férfiak harmada szerint párjuk szexisebbnek tartja őket, ha aftershave-től illatoznak.

A csábítás illata

A nők és as a férfiak egyaránt a pézsmát és a mély, fás jegyű illatokat tartják a legérzékibbnek. Ezen felül a férfiak a gyümölcsös, citrusos jegyeket tartják csábítónak, a nők a finomabb, fehér virágok illatához vonzódnak.

FÉRFIAK                               NŐK

Fás illatok (33%)               Fehér virágok (46%)

Pézsma (28%)                   Pézsma (35%)

Citrus (25%)                      Fás illatok(26%)

Ezek a népszerű illatjegyek mind alkotóelemei a csábítás ihlette Lenor Parfum des Secrets kollekciójának.

  • Mystery: fehér virágok, fekete bors, pézsma, szantálfa
  • Charm: citrusgyümölcsök, eukaliptusz, szegfűszeg, pézsma
  • Blush: fehér virágok, piros gyümölcsök, ámbra, nemesfák
  • Kiss: passziógyümölcs, jázmin, ámbra

Önbizalomnövelés illatokkal

Mitől érzi magát magabiztosabbnak és csábítóbbnak? – kérdezte meg a Lenor felmérése során. A top három válasz: 1. amikor jólöltözött vagyok (63%), 2. amikor mosolygok (61%), 3. ha finom, tartós parfümillatom van (54%)

Lenor Parfum des Secrets 4 illat leadAz első számú igényt, az elegáns megjelenést segítik a a Lenor Parfum des Secrets hosszan bontakozó, sokrétű  illatkompozíciói. A válaszadók nagy többsége állítja, ha egy finom illat egész nap elkísérné: magabiztosabbnak, vonzóbbnak és csábítóbbnak érezné magát.

Legyen hosszantartó, varázslatos parfümillata a Lenor Parfum de Secrets kollekciójával: a Mystery, Charm, Blush és a Kiss négy egyedülálló textilöblítő, amely forradalmasítja a parfüm viselését.

A Lenor Parfum des Secrets illatait a csábítás pillanatai, a vonzalom bontakozása ihlette- az ingerlő titokzatosság, amely ellenállhatatlan bájt kölcsönöz. A tudomány, a művészet és luxus parfüm-alkotóelemek ötvözésével úttörő formula született- minden stílust tökéletesen kiegészítő, tartós, elegáns, kifinomult illatkompozíciók.

MEGOSZTÁS