Ők azok, akik a legnehezebb percekben mellettünk vannak, akik tartják bennünk a lelket, amikor legszívesebben a föld alá bújnánk kínunkban. Itt az ideje, hogy köszönetet mondjunk a munkájukért. Ápolónak lenni nem is foglalkozás, hanem hivatás. A most indult akcióban mindenki megpróbálhatja viszonozni ezt az áldozatos munkát azzal, hogy október 26-ig jelöli a szívéhez közel álló ápolót a Magyarország Kedvenc Ápolója címre.

Mindenkinek sok „kedvence” van. Vannak kedvenc óvónők, tanár nénik, tanár bácsik vagy akár orvosok is. Ápolókról azonban ritkán beszélünk úgy, hogy „a kedvenc”. Pedig ők azok, akik a legkiszolgáltatottabb helyzetünkben mellettünk állnak és segítenek nekünk. Ők fogják a kezünket, amikor a betegágyon fekszünk, ők gondoskodnak családtagjainkról, amikor mi épp nem tudunk mellettük lenni. Nehéz hálával kifejezni, puszta szavakkal megköszönni, amit értünk tesznek.

Az NLCafé ezért október elején útjára indította a Magyarország Kedvenc Ápolójaszavazást, így bárki jelölheti kedvenc ápolóját az elismerésre. Ehhez elegendő, ha megírja kedves vagy éppen megható történetét a megadott e-mail címre. A szervezők mindenkit buzdítanak a részvételre. Családtagok, kollégák is jelölhetik az ápolókat, nem csak betegek.

A jelölés lezárulta utána a legszebb történetek felkerülnek majd az NLCafé oldalára, hogy mindenki elolvashassa őket, és utána szavazhasson kedvencére.

Magyarország Kedvenc Ápolója a szívmelengető elismerés mellett nyereményként egy két főre szóló wellness hétvégét is kap.

A jelöléseket október 26-ig várják az apolo@nlcafe.hu címre.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ