Az indián nyár számtalan kellemes pillanatot tartogat számunkra minden évben. Beköszöntével ismét rend és rendszer érkezik az életünkbe.

Hirtelen feladatok árasztanak el bennünket, azonban ezek sűrűjén át mégis kiszámíthatóbbá válnak a mindennapok. A szépségápolásban is kedvező változásokat hozhatnak az ősz eleji hétköznapok. Ha kialakul egy mindennapi rutin, átláthatóvá válik az is, mikor tudunk egy kis én-időt találni magunknak. És miért is ne lehetne ez az én-idő a szépségünké?

bio immortelle&goji tápláló éjszakai arckrémAz indián nyár a nap utolsó meleg sugaraival az elmúlásra figyelmeztet. Nem véletlen, hogy a népi szóbeszéd vénasszonyok nyarának hívja ezt a periódust. A természet érettebb szépségét tárja ilyenkor elénk. A szépségápolásban ez különösen motiváló pillanat, mely az értékeink megőrzésére sarkall. A szépségünk és fiatalságunk megtartására irányítja a figyelmünket, és megmutatja azt is, hogy a nyárnak különböző korszakai egyformán szépek lehetnek. Sőt! A szépség nyelvén ez annyit tesz: törődj magaddal, fordulj érettebb szépséged felé. Mindebben segítségedre lesz a természet. Nem csak mint múzsa, hanem mint értékes szépítő kivonatok végtelen tárháza is.  

BIOLA indián nyár szépségtippek

A természet a múzsánk! Segítünk, hogy a fiatalságot, a szépséget támogató, tudatos ápolás a mindennapjaid rutinjává válhasson. Indián nyár szépségmegőrzés 5 pontban.

  1. organic Mint minden évszakváltásnál, a szakember felkeresése legyen az első lépés. A nyári bőrünket ért károk számba vétele és felszámolása.
  2. Lovagold meg a változás hullámait. A bőröd is megújulásra vágyik. Alkalmazz a bőrtípusodnak megfelelő peelinget. Használd hetente 1-2 alkalommal kúraszerűen, 4 héten át. (vanília-bambusz bőrmegújító peeling)
  3. A bőröd a nyári kalandok után tápanyagra, vitaminokra vágyik. Extra táplálást nyújthatsz tápláló olajokkal, fiatalító szérumokkal. Használd rendszeresen. (bio chia&argán age defence arcápoló olaj)
  4. A nappali és éjszakai ápolásban is válts táplálóbb krémekre. Az ősz három kulcsszava a hidratálás, a táplálás, és a feszesítés. Add meg a bőrödnek amire szomjazik. (bio immortelle&goji tápláló éjszakai arckrém)
  5. Kitartás és rendszeresség. A napi bőrápolásra szánj több időt. Ha van lehetőséged, kényeztesd bőröd szaunázással, arcmasszázzsal. Ha hűvösebb, szelesebb időjárás köszönt be, akkor bőrtápláló olajokkal kényeztesd és óvd a bőröd megújult szépségét.

biola vanilia bambusz arcradir

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ