Az 50 éves a Táncdalfesztivál Papp László Budapest Sportaréna koncert szervezői a január 11-ei duplakoncertet szánták a több éve tartó sikersorozat záró akkordjának.

A két teltházas előadás hatalmas sikere, a nézők osztatlan közös óhaja, hogy legyen folytatás azonban arra késztette a koncert szervezőit, hogy jövőre újra megrendezzék a Táncdalfesztivált.

Táncdalfesztivál„Már a koncerten nézők sokasága rohamozott meg minket, azóta pedig több száz megkeresés érkezett, hogy az idei „utolsó” jelző remélik, hogy csak marketingfogás volt és ugye lesz még folytatás…” – nyilatkozta Meskó Zsolt, a koncert rendező-producere. – “A hatalmas érdeklődés, a dupla koncerten megtapasztalt közös öröm arra késztetett minket, hogy elhalasszuk a búcsúzást.”

2021. január 3-án tehát ismét két előadásban, 14:00 és 19:00 órai kezdettel vár mindenkit az 50 éves Táncdalfesztivál, a ’60-as, ’70-es évek legnagyobb slágereivel, melyek az eredeti hangszerelésben, egy 60 tagú szimfonikus zenekar előadásában lesznek hallhatóak. A magyar táncdal legnagyobb ünnepére a jegyértékesítés – www.jegy.hu – 2020. január 27-én elkezdődött.

MEGOSZTÁS