Télen sokkal érzékenyebb a bőrünk, ezért nagyon fontos, hogy megtaláljuk a kényeztetés legjobb formáját, amellyel nem csak a kiszáradástól óvjuk meg, de ragyogó és puha is lesz. Az Yves Rocher szuper készítményeket ajánl, amelyek ráadásul a bio-életszemlélet jegyében születtek meg.

Culture Bio – Táplálás a méz és a bio müzli kivonatával

Lágy textúrák és ellenállhatatlan illat az Ecocert kötelezettségeknek megfelelően: minimum 98%-ban természetes eredetű összetevők és akár 34%-ban bio mezőgazdálkodásból származó összetevők. A teljes család parabénmentes, szilikonmentes, színezékmentes, előállításuknál nem használtak fel génmanipulált anyagokat, csak kizárólag bio rovarirtókat és zöldtrágyát.  Az illatanyag 100%-ban természetes eredetű.

Akácméz : lágyítja a bőrt és serkenti a lipidek termelődését

Bio gesztenye kivonat : véd a kiszáradástól

Bio  zabtej kivonat: regenerál, elősegíti a sejtmegújulást

Bio napraforgó olaj:  táplál és omega 6-ban gazdag

Tradition de Hammam – Tusfürdő marokkói argánolajjal

A Bio mezőgazdaságból származó, tápláló tulajdonságairól ismert marokkói argánolajjal gazdagított összetételű, enyhén olajos tusfürdő finom tejes habbá oldódik a bőrön, finom és isteni illatú fátyolba burkolva azt.

Előnye: selymes összetétel, mely finom habbá oldódik a bőrön.

Beauté des Mains – Hideg elleni kézápoló balzsam karitévajjal

Kényeztető gondoskodás a téli időjárás viszontagságaitól szenvedő kezeknek. Karitévajban gazdag, intenzív kézápoló balzsam. Táplálja és hidratálja kezeit, így bőre újra rugalmas, puha és selymes tapintású lesz. Ápolja vele kezeit, amikor csak szükségét érzi, különös tekintettel a meggyötört bőrfelületekre!

Növényi eredetű összetevői: bio árnika a környezet káros hatásaival szembeni védelemért, karitévaj az intenzív tápláló hatásért. Az Yves Rocher kutatólaboratóriuma az árnika veszélyeztetett alfaja, az Arnica Montana helyett, a márka La Gacilly-i szülőföldjén termesztett, bio mezőgazdaságból származó a chamissonis-i árnikát választotta kézápoló termékcsaládja alapanyagának.

Kapcsolódó cikkek:

Tripla erő a feszesebb arcbőrért

Gyönyörű bőr a mínuszokban is

Fiatalság 28 nap alatt

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ