Kevés felszabadítóbb érzés van annál, mint egy mély lélegzetvétel a szabadban. A levegő ki- és belégzése közben nemcsak tüdőnket járja át az oxigén, de észrevétlenül bőrünk is feltöltődik. „Tanulmányok igazolják, hogy az oxigénfelvétel leginkább a bőr külső hámrétegét érinti, a mélyebb rétegek csupán véráramlás útján jutnak oxigénhez” – mondja a Beiersdorf kutatója, Dr. Andrea Schölermann.

Az Eucerin kutatói ismerik a bőr fiziológiáját és azokat a funkciókat, amelyek által a bőr a legjobb formájában tündökölhet. Dr. Andrea Schölermann szerint tudományosan bizonyított tény, hogy a bőr megfelelő tisztítást követően könnyebben lélegzik, és több hatóanyagot képes felvenni a bőrápoló termékekből is. Ezzel szemben az a bőrfelület, amely főként belülről jut oxigénhez fakóvá és egészségtelenné válhat, mivel a sejtmegújulás folyamata is lassul.

Az Eucerin DermatoCLEAN arctisztító termékek hatóanyagai

Napközben por, smink, izzadság és egyéb szennyeződések terhelik a bőrt, ezért néha úgy érezhetjük, mintha maszkot viselnénk. „A megfelelő mindennapi arctisztítás az első alapvető lépés az egészséges és ragyogó bőr elérése érdekében, és a további arcápolás is csak így lehet eredményes” – mondja Dr. Schölermann.

A tisztítás elősegíti a természetes regenerációs folyamatot, és optimálisan előkészíti a bőrt a további ápolásra. „A nők nagyon kedvelik a tisztítással járó ’előtte-utána’ állapot hatását”- folytatja Dr. Schölermann. Reggelente igazi ébresztőként hat, frissíti, vitalizálja az arcbőrt és az érzékeket, esténként pedig megadja az „ez nekem jár” élményét. Az arctisztítás során nemcsak a napi szennyeződések, hanem a feszültség is eltűnik. Egy fárasztó nap után a bőrnek is jár a kikapcsolódás.

Engedd, hogy bőröd lélegezzen! Az Eucerin DermatoCLEAN arctisztító termékek a bőr minden igényét kielégítik, és figyelembe veszik a nők kozmetikai elvárásait is. Az érzékeny bőrön is tesztelt arctisztító termékek illat-, színezőanyag-, alkohol-, paraben- és anionos felületaktív anyagoktól mentesek annak érdekében, hogy minden bőrtípussal kompatibilisek legyenek, és megfeleljenek a legmagasabb bőrápolási követelményeknek.

Az Eucerin gondosan válogatta ki a DermatoCLEAN termékek összetevőit a legújabb kutatási eredményeket figyelembe véve. A formula lényegét egy nagyon hatékony tisztító és egy bőrápoló hatóanyag-kombináció adja, mely így együttes erővel segíti a bőrt még egészségesebbé és ragyogóbbá tenni:

APG-komplex (Alkylpolyglucoside): természetes eredetű glükozidtartalmával még a legérzékenyebb bőrt is hatékonyan, mégis gyengéden tisztítja, miközben minden szennyeződést eltávolít.

­­Természetazonos glüko-glicerol és hialuronsav: ezek a sokoldalú hatóanyagok elősegítik az ideális nedvességtartalom fenntartását, így támogatják a bőr természetes lélegzését.

A termékcsalád minden tagja klinikailag tesztelt és használható érzékeny arcbőrön is.

ÚJ Eucerin DermatoCLEAN 3 az 1-ben Micellás arclemosó

Kényelmes használatot biztosít, mivel egy lépésben távolítja el a bőrről a szennyeződéseket, a szem környékéről a sminket, és egyben tonizál is. A bőr tiszta, friss és ragyogó lesz.

Használata: Vattakorong segítségével vidd fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Nem kell leöblíteni. Használd minden nap reggel és este. Minden bőrtípusra, akár érzékeny bőrre is használható. A terméket kontaktlencsét viselők is használhatják.

A termékcsalád többi tagja

Eucerin DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej száraz, érzékeny bőrre

Kíméletesen és gyengéden tisztítja az arcbőrt, nem szárít és eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Élénkíti és felfrissíti a bőrt.

Használata: Tegyél kis mennyiséget az ujjhegyedre, és gyengéden masszírozd a bőrbe. A felesleget vattakoronggal távolítsd el vagy mosd le langyos vízzel. Kiemelt figyelmet érdemel az arc T-vonala, valamint az arc és hajas fejbőr találkozása, ahol a legtöbb szennyeződés rakódhat le. Alkalmazása javasolt reggel és este az arctisztítás első lépéseként. Elsősorban száraz és érzékeny bőrre ideális.

Eucerin DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé normál, vegyes bőrre

Frissítő, enyhén habzó tisztító zselé, mely eltávolítja a felesleges faggyút és a szennyeződéseket a bőrről.

Használata: Tegyél kis adag zselét az ujjhegyedre, és masszírozd körkörös mozdulatokkal gyengéden a bőrbe, majd langyos vízzel öblítsd le. Kiemelt figyelmet érdemel az arc T-vonala, valamint az arc és haj találkozásának vonala, ahol a legtöbb szennyeződés rakódhat le. Reggeli és esti használata javasolt. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a termék érzékeny bőrre is kitűnően alkalmazható. Normál és vegyes bőrtípusra ideális.

Eucerin DermatoCLEAN Arctisztító tonik

Ez a kellemes tonik azonnal felfrissíti a bőrt és visszaadja annak ragyogását. A tonik használata méltó befejezése a napi arctisztító rutinnak. Az eredmény selymes, szabadon lélegző bőr.

Használata: Arctisztító korong segítségével javasolt felvinni a bőrre, minden nap reggel és este, az arctisztítás utolsó lépéseként. Minden bőrtípusra, akár érzékeny bőrre is használható.

Kapcsolódó cikkek:

Gránátalmát kívül-belül!

Pigmentfoltok? Szabadulj meg tőlük!

Válasszuk ki a tökéletes testápolót télen is!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ