A háromgenerációs pihenés titka egyszerű: miközben a gyógyvízben pihennek a nagyszülők, addig a szülők a wellness örömeit élvezik, a gyerekek pedig önfeledten játszanak az animátorokkal.

Gyerekekkel, nagyszülőkkel utazni nem mindig jelent egyet a zavartalan pihenéssel – kivéve, ha családbarát szállodát választunk! Aki akár csak egyszer is megszállt már a Danubius Health Spa Resort Aqua szállodájában, tudja, hogy ebben az ősfákkal határolt, ligetekkel és ösvényekkel teletűzdelt parkban valódi feltöltődés fogadja a pihenni vágyókat.

A fedett termálmedencéken kívül egy külső és belső élménymedence található a parkban, amely több bugyogóval, dögönyözővel masszírozza a fáradt végtagokat. A medence egy része csupán 30 cm mély vízzel rendelkezik, itt nagyon kényelmesen eljátszanak a legkisebbek. Őket egy fedett, vízi játékokkal kialakított gyermekmedence is várja. A park túlsó felén úszómedence fogadja a sportos kedvűeket. Ha leúsztuk a napi penzumot, vár ránk a Kneipp taposó, amelynek hűs vize felfrissít, a kavicsok pedig alaposan megdolgozzák a talpakat.

Ha egy kis melegségre vágynánk, a felújított szaunavilág több lehetőséget is tartogat. Textiles és natur finn szauna, infraszauna, gőzfürdő és egy merülő medence teszi teljessé a wellness élményeket. Ráadásul a szauna szeánszokkal változatossá és még hatékonyabbá válik a szaunázással töltött időt. A szálloda területén található fitness terem, ahol csoportos órákon vehetünk részt, vagy egyénileg próbálhatjuk ki a fitness gépeket. Lehetőségünk van gyalogtúrákra, nordic walking-ra, chi kung és jóga órákra, vagy kerékpár túrákon való részvételre, és ha elfáradtunk vár minket a pihentető sóbarlang.

Az Aqua szállodában a tavalyi évben bevezetésre került a Danubius Hotels Bubbles Club gyermekbarát program. A Bubbles Club animátorai szakértelmükkel egy pillanat alatt összekovácsolják a különféle korú és nemzetiségű gyerekeket, akik önfeledten élvezhetik a kézműves foglalkozásokat, a búvárkodásokat, a kincskeresést, sportversenyeket vagy az arcfestést, esténként pedig a táncos lábúak mini discoban ropják.

Az Aquában családi apartman is rendelkezésre áll, ahol vidám, színes enteriőrben jól pihenhet együtt egy többgyermekes család is. A szobában találunk ételmelegítőt, wc-szűkítőt, csecsemő étkészletet is, és persze babaágyat.

Sokszor okoz gondot, hogy mit és mikor eszik egy gyerkőc. Az Aquában erre sem lesz gondunk! Az all inclusive ellátásnak köszönhetően minden napszakban van mit rágcsálni: délelőtt fagylaltot, üdítőt, délután sütit, gyümölcsöt, pizzaszeletet vagy épp kukoricát nassolhatunk. A fő étkezéseknél a gyerekmenüben kedvenc fogásaik várják az apróságokat. Az egészségtudatos étkezést pedig egészséges- és bio alapanyagokkal és ételallergiások részére készített fogásokkal a Danubius Healthy Choice kínálata biztosítja.

A 2015-ös év a megújulást jelenti a hévízi Danubius Health Spa Resort Aqua szállodában. Az első negyedévben a teljes 7. emeleti szint új arculatot kapott, 32 szoba és egy lakosztály került felújításra. Az új szobák kialakításánál a praktikum mellett a modern kor követelményeinek való megfelelés volt a fő szempont: áttekinthető alaprajzú, világos szobák készültek. A berendezési tárgyak és a szobafalak színeinél elsősorban a természetes színvilágra helyeződött a hangsúly: barna, bézs, narancssárga dominál. A falakra felvitt virágra utaló motívumok és a számos helyen beépített faanyagok szintén a természetközeli érzést segítik elő.

Kapcsolódó cikkek:

100 éves Pécs szecessziós gyöngyszeme

Tavaszi zsongás Sopronban

Agyserkentő kávészünet

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ