Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya a legnagyobb világsztárok gyermekei nyomdokaiba lépett: 20 hónaposan egy divatmárka arca lett, és aláírta első modellszerződését.

A híres apuka úgy gondolja, kislánya életének természetes velejárója, hogy szeret szerepelni, és jól érzi magát a kamerák kereszttüzében.

„Biztos sokan támadnak majd engem, mert 20 hónaposan dolgoztatom a gyerekemet. Ám ezt úgy is lehet nézni, hogy játszva, könnyedén keres pénzt olyan családias légkörben, melyben jól érzi magát, szép ruhákat kap, nem utolsó sorban pedig susogó húszezreseket. Ez kisimítja a ráncaimat” – jelentette ki Berki Krisztián.

Berki Natasa Zselyke apukája állítja: kislányával van egy titkos nyelve, így ők megbeszélték: Nati örömmel vállalja a modellszerződéssel járó feladatokat, sőt a kifejtette a véleményét is.

„A kedvencem a MY77Kids. Ebben a ruhában aztán van kakaó, nem úgy, mint a reggeli tejemben… Természetesen válogatok a rucijaik között, mert nem mindegyik jön be, de ez más márkákra is igaz, éppen ezért lehet, hogy majd rajzolgatok tervezgetek is a gyerkőcöknek a jövőben, mert némelyik ahogy ki tud nézni a játszóparkban, na az botrány, de majd a MY77Kids kollekcióval segítünk nekik is. Na, nem azért, mert a celebek is ezt veszik fel. Anyának is nagyon jó állna, ahogy apa mellett pózol sokszor vagy csücsörít. Na, azt már én is ellestem, annyiszor selfiizik a kocsiban, de tökéletesen passzolna a sportos fenekére. (Apa szerint, ami nagy, azt nem mondjuk ki, hanem arra azt mondjuk, hogy sportos, vagy divatosan duzzadt.) Egy divatbemutató kifutóján is simán el tudnám képzelni benne. Bármelyik divatmagazinban megállná a helyét. Kicsi vagyok, még nem követek aktuális divatvonalakat, de szeretem az egyediséget, és apa után szabadon rajongok a sokszínűségért. Ahogy a szüleimmel járom az utakat, úgy látom, hogy itthon nem nagyon mernek kreatívan öltözködni. Én a mindennapokban a ’casual életérzést’, sőt a fiús ruhákat kedvelem. Szeretem a laza stílust, ezért is szoktam keverni a klasszikus viseletet a saját ízlésemmel. Úgy vagyok vele, hogy a trendi ruhaválasztás mit sem ér, ha nincs stílusa az embernek. Én már rátaláltam. Cukiságfaktor. Megmutatom neked is” – mondta apukáján keresztül Berki Natasa Zselyke.

Kapcsolódó cikkek:

Így mulat Vajna Timi – fotókkal

Gyerekeivel művészkedett Abaházi Csaba

Novodomszky Éva: A konyhában is olasz-magyar család vagyunk

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ