Az Eucerin bevezette a ránctalanításban új dimenziót jelentő Hyaluron-Filler CC krémet és ismertette a TrendInspiráció Műhely által vizsgált idősödés elleni trendeket. A megfigyelés alapján elmondható, hogy napjainkban mindenki fiatalabb akar lenni, fiatalosnak szeretne látszani, és ezért a nők sok áldozatra képesek.

Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád immár 10 éves töretlen sikerének záloga a folyamatos, tudományos innováció. A termékcsalád legújabb tagja, a ráncfeltöltő színezett nappali CC krém is sokak számára nyújthat megoldást és megkönnyítheti a nők reggeli szépségápolási rutinját, hiszen egyszerre küzd a ráncok ellen, színpigmentjeinek köszönhetően egységesebb arcszínt biztosít, akár sminkalapként is funkcionálhat, valamint véd az UV sugaraktól. Hialuronsavval és szaponinnal gazdagított magas hatékonyságú formulája belülről tölti fel még a mélyebb ráncokat is. A CC krém különlegessége továbbá az, hogy Magyarországon ez az egyetlen gyógyszertárban kapható ráncfeltöltő színezett nappali CC krém.

Rechnitzer Szilvia, trendkutató, a TrendInspiráció Műhely munkatársa többek között az idősödés elleni trendek kialakulására ható trendeket, a korhoz, fiatalsághoz, idősödéshez való viszonyokat vizsgálja. Az anti-aging trend kialakulása nem mai történet, ám megértéséhez figyelni kell a jövőt formáló folyamatokra.  A TrendInspiráció Műhely három trendet vizsgál, melyeket az általuk kifejtett hatás időtávja és elterjedési, beépülési potenciálja alapján megatrendeknek, trendek és ellentrendeknek valamint aktuális trendeknek nevezhetünk. Megatrendként a Nők évezrede, a Közösségek hatalma,  az Egészség piac kiterjedése valamint a Generációs határok eltolódása, míg trend-ellentrendként a Wellness-Nullness, Örökké fiatal és a Vállald a korod, valamint a Hightech és Gyengéd orvoslás trendjeit emelhetjük ki.

Mindenki fiatalabb akar lenni, fiatalos akar lenni, fiatalnak akar tűnni, ezért sok áldozatra képes, a huszonéves kor az, amire mindenki vágyik. Teljes eltolódás figyelhető meg a korosztályok tekintetében: a „sose öregszem meg” mellett, ma a „sose növök fel” jegyében eltöltött élet állandó küzdelem a test és a szellem állapotának javításáért.

„Összességében elmondhatjuk, hogy a trendek a fiatalság értékként való kezelésének erősödését jelzik. A piacképesség megőrzéséhez a fiatalosság látszata is kell. Az egyszerű, a sokat tudó és szépséget, fiatalságot ígérő termékek iránt növekvő kereslet érzékelhető” – összegezte Szilvia.

Az Eucerin sokat tesz a nők fiatalos megjelenéséért. A márka nem korosztályok szerint ajánlja termékcsaládjait, hanem fontosnak tartja, hogy mindig a bőr állapotától függően döntsenek a vásárlók. A Hyaluron-Filler termékcsaládot az első ráncok kialakulásától ajánlott használni, melyek általában 25 éves kortól jelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában.

Eucerin Hyaluron-Filler Ránctalanító színezett nappali CC arckrém – világos árnyalat

A világos, hidegebb tónus (több sárga színpigmenttel) világos bőrtípusnak. A krém SPF 15 UVA szűrővel is rendelkezik, így védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen is.

Eucerin Hyaluron-Filler Ránctalanító színezett nappali CC arckrém – medium árnyalat

A medium, melegebb tónusú krém több pirosas színpigmentet tartalmaz, sötétebb árnyalatú bőrtípusra ajánlott. A krém SPF 15 UVA szűrővel is rendelkezik, így védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen is.

Kapcsolódó cikkek:

Tökéletes az időzítés a fiatalodásra!

Detox a bőrnek

Hidratált, szép bőr télen

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ