A KATUSAKTÍV elnevezésű életmód-program azon az elven alapul, hogy az emberek különbözőek, ezért egyénenként eltérőek lehetnek az elhízás okai, és így a fogyáshoz vezető út is mást követel meg. Ezt szem előtt tartva, a piacon eddig egyedülálló program első lépése a kliens állapotának felmérése, majd az adatok elemzése, hogy a kiértékelést követően olyan, az egyéni igényekre szabott tanácsokat kaphasson az ügyfél, melyek jelentősen nagyobb hatásfokkal működnek, mint egy átlagos fogyókúra.

Katus Attila világbajnok aerobik edző saját évtizedes tapasztalatai mellett dietetikus, gasztroenterológus és szomnológus szakértők tudását használta fel a program kidolgozásakor. Hetente legalább három új diétás módszerbe lehet belefutni, azonban ezek megbízhatósága sok esetben megkérdőjelezhető. A fogyás és az optimális súly megtartása rendkívül sok tényező függvénye, közel sem biztos, hogy ami egyik ember esetében működik, azt a másik is ugyanolyan hatékonyan tudja hasznosítani. Emellett a fogyókúrák nagy része szakmailag hiteltelen, unalmas, vagy épp nehezen követhető. Számomra már a fogyókúra elnevezés is visszásan hat, hiszen kúra-szerűen testsúlyt csökkenteni nem lenne szabad” – összegezte véleményét Katus Attila.

A fitneszguru új, KATUSAKTÍV elnevezésű programja ingyenes megoldást kínál a bikini szezonra készülőknek. A program első lépése a felmérés. „Mert ugye, ha nem tudjuk, honnan indulunk, akkor azt sem tudjuk, milyen hosszú utat kell megtennünk, amíg célba érünk.” – indokolja Attila. „Egy személyi edző mindig ezzel kezdi a munkáját, felméri kliense állapotát.” A kérdőív kitöltésével a fogyni vágyók feltérképezhetik életüket, táplálkozási, testmozgási és egyéb életmódbeli szokásaikat, valamint szembesíthetik magukat erősségeikkel, gyengeségeikkel egyaránt. A program azonnali alternatívákat kínál, számtalan elméleti és gyakorlati tanáccsal lát el.

Katus Attila életmódprogramja amellett, hogy ingyenesen elérhető bárki számára, egyedülálló is a piacon, ugyanis személyre szabottan nyújt segítséget. „Az elhízásnak lehet genetikai oka, érzelmi, hormonális, és lehet a helytelen étkezés következménye. A megoldás is minden ember esetében máshol rejlik. Van, akinek aktívabb életmódot javaslok, de akad olyan is, akinek a kiegyensúlyozottság hiányzik az életéből. Ezeket az eltéréseket tudom a KATUSAKTÍV programmal kiszűrni, és így egyéni segítséget nyújtani” – nyilatkozta a programról a sportszakember.

A program a katusattila.hu oldalon található.

Kapcsolódó cikkek:

Kovács Áron gátlásos a színpadon

Puskás Peti pilóta lett

Kutyajó nap – Így ünnepeltek a négylábúak

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ