Bár az időjárás többször a bolondját járatta velünk, a nyár már itt van a nyakunkon, amihez rengeteg jó programot is kínálunk!

Opel Családi Nap
Hungaroring – május 21.
2016. május 21-én, szombaton immár 6. alkalommal rendezik meg az Opel Családi Napot. Most igazán van ok az ünneplésre, hiszen a sikerek mellett, idén 25 éves az Opel Magyarország, ezért a szervezők színes programokkal és hazai sztárvendégekkel készülnek szombatra.
A délelőtt folyamán a színpadra lép az Alma Együttes, valamint a TV2 Kismenő című műsorának legtehetségesebb versenyzői és a Nagy Duett sztárpárjai is. Az esemény házigazdái ismét Czippán Anett és Váczi Gergő lesznek.
Este pedig a hazai sztároké lesz a főszerep. A Nagyszínpadon 18.00-kor kezd a Random Trip egy különleges, erre az alkalomra összeállított sztárcsapattal, majd őket követi az igazi buli zenét játszó Intim Torna Illegál 19.30-tól, végül a hagyományokhoz hűen ismét a Tankcsapda látványos koncertje zárja az eseménydús napot.

IV. Fröccs Piknik a Ligetbe
Városliget – május 20-22. Május 20-22
között rendezik meg a IV. Fröccs Piknik a Ligetben nevű rendezvényt a Vajdahunyadvárnál, ahol három napon át gyönyörű környezetben kóstolhatóak meg borfröccsök, valamint sörből, pálinkából, és egyéb italokból készült spriccerek. Természetesen éhesek sem maradnak a vendégek: a szervezők az ország legjobb street food ételeit vonultatják fel a Városligetben. A belépés ingyenes.

Activia Fusion Vízijóga
Városligeti-tó – május 21.
Mindazok, akik május 21-én 10 órától kilátogatnak a Városligeti-tóhoz, olyat látnak majd, amit hazánkban – sőt lehet, hogy az egész világon – még soha senki! Több tucat ember jógázik majd a tó vízén, egy különleges színpadon, mialatt a  Miskolci Nemzeti Színház Kamarazenekara komolyzenei darabokkal biztosítja a kellemes és nyugtató zenei aláfestést. Az órákra az Interneten lehet jelentkezni, és a szervezők egyaránt várják azokat, akik a jelentkezést követően a tavon, a víz felszínén szeretnének jógázni, és azokat is, akik regisztráció nélkül inkább csak nézőként vagy a teraszon jógázva szeretnének részesei lenni ennek a lélegzetelállító programnak.

Európai nemzeti parkok napja – Családi kerékpározás a rómaiak nyomában
Hévíz – 2016. május 22.
Keszthely és Hévíz római romokban is bővelkedik. Túránk során Hévíz és Keszthely között, a megye legszebb kerékpárútján szeljük át a lápot, majd a keszthelyi Feketefenyő allén elkerekezünk a fenékpusztai Valcum Castrumig. A romok mellett, az egykori erőd területén találjuk a Magyar Madártani Egyesület gyűrűző állomását és madármenhelyét. Innen térünk vissza Hévízre a kiindulási pontra. A túra hossza: 25 km. A túra időtartama: 4 óra. Szükséges felszerelés: időjárásnak megfelelő ruházat és lábbeli, esőkabát, hideg élelem. A megfelelő műszaki állapotú kerékpárról minden résztvevő maga köteles gondoskodni! A részvétel ingyenes. Felhívjuk figyelmüket, hogy a túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt!

III. Keresztény Színházi Fesztivál
Budapest, több helyszínen – május 20-26.
Öt helyszínen, 13 produkcióval és több mint 200 fellépővel várja látogatóit a Keresztény Színházi Fesztivál 2016. május 20-26. között Budapesten. A rendezvénysorozatot immár harmadik alkalommal rendezi meg az Újszínház. Az Európában, sőt világviszonylatban is egyedülálló Keresztény Színházi Fesztiválon hazai produkciók mellett idén is fellépnek külföldi színtársulatok. A fiatalokat megszólító fesztiválon különleges sorsok elevenednek meg.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ