Decemberben egy héten át játékok adományozásával “fizethetnek” forralt borukért vagy kávéjukért Budapesten, a Wesselényi utcában található Garzon Caféban.

Egyedülálló játékgyűjtő akciót hirdetett a Garzon Café. December 12-től 18-ig mindenki, aki játékot adományoz náluk, a helyszínen egy forralt bort vagy egy kávét kap ajándékba jócselekedetéért. Az összegyűjtött játékokat kórházakban fekvő beteg gyermekeknek ajándékozzák majd.

“Bízom abban, hogy a ‘Játékért egy forralt bor’ felhívásnak köszönhetően több száz gyermeknek tudunk örömet okozni. Kérjük önöket, ha van a családjukban olyan jó állapotban lévő játék, amit a gyermekeik, unokáik nélkülözni tudnak, megunták, kinőtték vagy szeretnének vele kevésbé szerencsés társaiknak örömet okozni, juttassák el hozzánk” – mondta Lakatos Balázs, a hét éves Garzon Café vezetője.

mulled-wine-972827_640-1A Garzon Café munkatársai december 12-től 18-ig minden nap nyitvatartási időben várják az adományozókat. A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy jó állapotban lévő plüssfigurákat vagy más játékokat juttassanak el hozzájuk. Cím.:1075 Budapest, Wesselényi u. 24.

A játékokat leadó segítőket egy-egy forralt borral vagy kávéval jutalmazzák.

Fotók: Pixabay.com

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ