Kocsis Tibi gyermekkora óta imádja a karácsonyt, és a családjában nagy hagyománya van az ünnepnek. Az énekes szerint akkor az igazi ilyenkor a hangulat, ha minél több gyerkőccel ünnepelhetnek.

Idén újabb taggal bővült a családjuk, hiszen Tibi húga nemrég életet adott a kislányának.

„A december leginkább fellépésekkel telik, de amikor lesz egy kis időm, akkor a szokásos karácsonyi ajándék hajszára indulok. Apróbb elejtett mondatokból ki szoktam találni, hogy ki minek örülne, de egyébként sem ezen van a hangsúly. A család idén bővült, hiszen a húgomnak megszületett a pici babája, így már három gyerkőccel ünnepelünk. Szerintem, ha vannak lurkók a karácsonyfa körül, az teszi teljessé az ünnep varázslatát. Én egyébként is nagyon szeretek készülődni, kidekorálom adventkor a lakást, és a város fényeit is imádom. Kiskoromtól kezdve gyönyörű karácsonyaim voltak és szinte mindegyikre vissza tudok emlékezni, ezért fontosnak tartom, hogy a hagyományokat tovább vigyük” – árulta el Tibi.

kocsis-tibiAz énekes életének egy szakasza nemrég zárult le, hiszen ő lett a második helyezett a Sztárban sztár legutóbbi évadában, amelynek minden percét élvezte.

„Amikor felkértek arra, hogy szerepeljek a műsorban, el sem tudtam képzelni, hogy bennem tényleg ilyen sok karakter van, végül már azt éreztem, hogy ezt a versenyt nekem találták ki. Nincs olyan pillanat, amire rossz szájízzel gondolnék, de a szívemhez nagyon közel állt Pavarotti és a női szerepek: Cher vagy éppen Harangozó Teri. Ha elmegyek fellépni, nem úszom meg, hogy ezek közül valamelyiket ne adjam elő. Nem mondom, hogy kipihentem ezt az időszakot, de a lazításra legközelebb januárban lesz időm. Addig készülünk a Winter Wonderland koncertre, ahol Sinatra slágerek és a hozzá kapcsolódó korszak dalai csendülnek majd fel. Szerencsére a swing ismét felemelkedőben van, aminek nagyon örülök, mert közel áll hozzám ez a stílus a maga kifinomult eleganciájával, csibészes és egyben férfias megnyilvánulásaival. Erre most sokat készülök, hiszen olyan dalokat is adok majd elő, amiket eddig még sosem énekeltem” – árulta el Kocsis Tibi.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ