A tavasz a megújulásról, a változásról szól: az ARTISTRY új sminkkollekciójával ragyogva léphetünk át az új szezonba. A Modern Icon limitált kollekció finom pasztellekkel és egy leheletnyi csillogással teszi különlegessé tavaszi sminkünket, emellett profi segítséget nyújt a természetes, mégis tökéletes szemöldök kialakításához. Az új termékek bármelyike nagyszerű meglepetés lehet Valentin-napra is!

Az ARTISTRY Modern Icon kollekció hat újdonságával könnyedén elkészíthetjük friss tavaszi sminkünket. A kollekció két gyönyörű szájfényt, egy bőrkiemelő báziskrémet, két csillám szemhéjpúder duót és egy szemöldök palettát tartalmaz. A mesés árnyalatok, finom textúrák és könnyen használható termékek segítségével egyszerűen varázsolhatjuk romantikussá és mégis karakteressé megjelenésünket.

Romantika és csillogás egy lépésben

Játsszunk bátran a színekkel: a Modern Icon kollekció finom árnyalataival számtalan kombinációt kipróbálhatunk!

  • Egy csepp csillogás az ajkakra: az Artistry Signature Color Szájfény különleges gél formulája csodás árnyalatot és fényt ad az ajkaknak, miközben ápoló összetevőivel gondoskodik a kellő hidratáltságról is.
  • Extra ragyogás az arcnak: az Artistry Signature Color bőrkiemelő báziskrém segítségével még sugárzóbbá tehetjük bőrünket. Ez a speciális formula önmagában, vagy alapozóval elkeverve is használható. Ha strobing technikával dolgozunk, a bázist használjuk az arc legfényesebb pontjain: az arccsonton, az orrnyergen, a szemöldökcsont alatt, a szemzugban és az ajkak fölött.
  • Akár önmagában, akár más szemhéjfestékkel együtt használjuk, tekintetünket még ragyogóbbá varázsolhatjuk az Artistry Signature Color Csillám Szemhéjpúder Duóval. A mesés árnyalatú, fényvisszaverő gyöngyőrlemény keverék egyszerre emeli ki és ad extra fényt szemünknek.
  • Az egyedülálló Artistry Signature Color Szemöldök palettában mindent megtalálunk, amire a hangsúlyos és tökéletes szemöldök kialakításához szükség lehet akár otthon, akár útközben. A szett két szemöldökport, egy waxot, egy szemöldökcsipeszt, egy ferdén vágott ecsetet és egy szemöldökformázó kefét tartalmaz.

Shape Brow PhotoKarakteres stílus és az extra csillogás: az új szezon meghatározó trendjei” – emelte ki Rick DiCecca, az Artistry sminkmestere. – „A kollekció vibráló, fényes árnyalataival igazán üde, friss megjelenést érhetünk el a hétköznapokban is”– tette hozzá.

ARTISTRY MODERN ICON KOLLEKCIÓ – 2017 tavasz

Artistry Signature Color Szájfény

  • Soft Rose és Fuchsia: extra csillogás a rúzsok krémességével és fedésével

 

Artistry Signature Color bőrkiemelő báziskrém

  • Pink: fénylő, krémes formula arany, rózsaszín és fehér 3D gyöngyök harmonikus keverékével

 Artistry Signature Color Csillám Szemhéjpúder Duo

Fényvisszaverő gyöngyőrlemény keverék extra fényes, könnyű porban

  • So Chic Duo: Dreamy Pink és Crystal Blue árnyalatok
  • Subtle Chic Duo: Golden Pearl és Gleaming Peach árnyalatok

Artistry Signature Color Szemöldök paletta

  • Szemöldökpor – Taupe és Espresso árnyalat
  • Szemöldök wax
  • Szemöldökformázó szett: szemöldökcsipesz, ferdén vágott ecset és szemöldökformázó kefe
MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ