Készül az ország első street food és gasztroplázája, a Le Garage. Az ipari környezetben megálmodott áruházban többek között étterem, delikátesz, kávézó nyílik, és öt food truck is parkol majd az épületben. Hétvégenként termelői piaccal és különböző tematikus gasztroprogramokkal várják majd az érdeklődőket. A nyitás 2018 nyarán várható, de a február végi Food Truck Rally résztvevői már körülnézhetnek a Le Garage-ban a virtuális valóság segítségével.

Le Garage lesz a neve az első magyar gasztroplázának, ahol 12 üzlethelyiséget töltenek fel prémium termékeket kínáló boltokkal, büfékkel. A térben rendszeresen parkol majd öt food truck is, amik időközönként cserélődnek majd, felfrissítve az állandó street food kínálatot.

Le_Garage_LátványtervAz ország első gasztroplázája az ipari környezetnek köszönhetően tágas belső térrel rendelkezik majd, ezért alkalmas lesz különböző gasztronómiai események, termelői piacok befogadására is. A tervek szerint a pláza ezer ember befogadására lesz képes, összesen 525 ülőhellyel.

Le_Garage_Látványterv2A Le Garage részleteiről a február végi Food Truck Rally-n számol majd be a magyar Street Food Egyesület, ahol családi programokkal és szakmai előadásokkal is várják a street food-ok kedvelőit.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ