Két fergeteges Papp László Sportaréna koncert után a Rapülők pilótái úgy döntöttek, hogy vidéki helyszínekre is elmennek az Ájlávjú megashow-val. Esőként stílusosan az ország második legnagyobb repülőterének városában, Debrecenben szállnak fel a Főnix Csarnokban április végén.

Két este alatt mintegy húszezer ember tombolt az Arénában, amikor a Rapülők megalakulásuknak 25 éves évfodulóját ünnepelték. Geszti Péter, Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor, valamint a megashow sztárvendégei, táncosai és szereplői  időkapszulába ültették a rajongókat, hogy a jól ismert slágerek és az egyedülálló látványvilág segítségével visszarepítsék őket az önfeledt kilencvenes évekbe.

ujfoto3A fiúk olyan energiát és szeretetet kaptak a közönségüktől, és annyi munkát fektettek bele a show létrehozásába, hogy úgy gondolták, néhány koncert erejéig együtt maradnak és újra megélik – ezúttal a vidéki helyszínek közönségével – mindazt, amit a Papp László Sportarénában, így ebben az évben a Rapülők együttes még együtt marad.

Az első koncert április 22-én lesz Debrecenben, a Főnix Csarnokban, a következő június 29-én a VOLT Fesztiválon, augusztus 4-én Miskolcon, a Lovagi tornák terén,majd végül Győrben, az Audi Arénában december 29-én zárják a jubileumot az ITT A VÉGE show-jukkal, de ezeken kívül még további helyszíneket is terveznek.

“Ez nem jelenti azt, hogy a jövőben a Rapülők egy aktív zenekar lesz, nem tervezünk új albumot, új dalokat sem készítünk” – hangsúlyozták a fiúk. – “Örülünk a vidéki felkéréseknek, amelyeknek még bővülhet a listája, hiszen nekünk is hatalmas élmény volt újra együtt színpadon állni és megélni a közönség szeretetét. Év végén, a győri koncerttel azonban leszállunk.”

A Rapülők pilótái ezúton szeretnének köszönetet mondani az összes fellépőnek, művészbarátaiknak, a mögöttük dolgozó stábnak és a rengeteg rajongónak a szeretetükért és persze a támogatóiknak, akik nélkül ez a két megashow nem jöhetett volna létre: a Fa-nak, a Schwarzkopfnak, az Adidas-nak, a Volkswagennek, a Mátyás pálinkának, a Riskának, a Sláger FM-nek, a Borsnak, az Origo-nak és a Rolandnak.

 

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ