Kevés szerethető dolog van februárban. Persze ha valaki a ködös, hideg, néha esős, néha havas időszakban érzi jól magát, annak ez a hónap maga a Kánaán. Ilyenkor a legtöbb ember azonban még szívesebben húzódik vissza az otthon melegébe, feltekeri a radiátorokat és meleg teát készít.

Februárban a fényre emlékezünk, mely ekkorra már nagyon hiányzik az életünkből. A fényre és a melegre, melyek megvédenek a betegségektől és melyek lelkünknek is gyógyírt hoznak, ha kell. Azt mondják, ebben a hónapban érdemes lecsökkenteni az élet tevékenységét és kis mozdulatokkal élni, óvatosan, mint a vadállatok, akik téli álomra hajtják a fejüket. Tartalékoljuk az energiákat márciusra, amikor beköszönt a tavasz. Ebbe a mozdulatlanságba és szürkeségbe kíván a Natura Hill egy kis életet lehelni és kihasználva a Zebegény adta csodákat, olyan programokat kínál, melyek fénnyel szolgálnak. Külsővel és belsővel egyaránt.

Afrodiziákum-túra

A Natura Hill Vendégházban kerül megrendezésre egy Bálint-napi afrodiziákum-túra, mely azok számára is ajánlott, akik nem tartják a szerelmesek napját. Az afrodiziákumokat már évezredek óta alkalmazzák, hiszen hiába változott a világ, a szerelem és a vágy fokozása mindig, minden kultúrában komoly szerepet kapott és tagadhatatlan, hogy a legideálisabb párkapcsolatban is jól jöhet, ha a hétköznapokat néha feldobjuk egy kicsit. Azok, akik a Bálint-napi hosszúhétvégét a Zebegény üde színfoltjában töltik, nem csak privát szauna használatot kapnak a nagyon ritka, fatüzelésű szaunában, hanem egy afrodiziákumokkal telített vacsorát is:

Menü

Konyakos kacsamájpástétom mézes kaláccsal

Ananász/zellerkrémleves kemencés kecskesajttal

Chilis kacsanyelv házi tagliatelle

Rum “baba” forró csokoládéval

A Valentin-napi finomságok nem csak ínycsiklandóak, de olyan különleges összetevőket tartalmaznak, amelyekkel garantáltan forró hangulatban telik az este!

Kapcsolódó cikkek:

Így csábíts Valentin-napon!

A tökéletes Valentin-nap receptje

Jégpályán randiznak a magyar fiatalok


MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ