Egy rendhagyó estén vehettek részt mindazok, akik ellátogattak augusztus 5-én a Bombay Weekend rendezvényre, ahol a két ismert hazai sztár, Dobó Kata és Linczényi Márkó is bemutatta, milyen mesterien keverik a koktélokat és még egy izgalmas meglepetést is tartogattak a közönségnek!

Igazi csapatmunka eredményéből született meg a kifejezetten erre az alkalomra készült ital, a Bombay Wave, mely az este legnépszerűbb koktélja lett!

„Örülök, hogy a közösen kitalált koktélunkat ilyen örömmel fogadták. Egy különleges összetevővel, bodzaszörppel bolondítottuk meg az eredeti Bombay Gin Tonic receptet, így adtunk egy kis gyümölcsös varázst az éjszakának ” – mesélte a helyszínen friss bártender élményeit Linczényi Márkó.

„Mindig nagyon izgalmas, ha egy teljesen új szerepben próbálhatom ki magam. Szeretem, ha egy ital nem csak finom, hanem szép is.  A Bombay Wave díszítéséhez Márkó göndör fürtjei adták az inspirációt, a citromszeletek játékossága mindenki szerint tökéletesen illeszkedett a koktélunk ízvilágához” – avatott be a koktél rejtelmeibe Dobó Kata.

A prémium minőségű Bombay gin exkluzív rendezvénysorozatán ízletes Bombay koktélok és VIP élmények várták a látogatókat. De mi tette még olyan különlegessé? Az est folyamán Dobó Kata színésznő és a The Kolin zenekar frontembere, Linczényi Márkó is kipróbálta, milyen a bárpult mögött állva keverni a koktélokat és minél kreatívabban elkészíteni azokat. Még a profi bártenderek is csak elismerően tudtak nyilatkozni a Bombay Wave-ről, szerintük nem csak az ital, hanem az újdonsült mixerek is megállnák a helyüket akár a Koktél című filmben is!

A két sztárvendég a Bombay meghívottjaként vett részt az eseményen, ahol két koktélkeverés közben arról is meséltek, hogyan vélekednek a ginről és milyen koktélokat részesítenek előnyben, izgalmas történetekben nem volt hiány.

Kapcsolódó cikkek:

A legdögösebb csajok is a Soundon rázták!

Radics Gigi: „Néha jó egy kicsit engedni a csábításnak”

Müller Attila erdei pikniken ejtette rabul a felesége szívét


MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ