Napjainkra a blogok fontos véleményformálókká nőtték ki magukat az élet szinte minden területén, így a szépség- és a divat világában egyaránt. Éppen ezért a Cosmopolitan magazin 2016-ban is keresi az év bloggereit, akik személyiségükkel, egyedi tartalmaikkal vagy témáikkal valamilyen módon kitűnnek a magyar blogszférából.

Inspirációk.hu, PandArte, Viszkok Fruzsi, Chloe From The Woods, Fifty Pairs of Shoes és Enntrance – ők azok a szerencsések, akik a több mint 200 nevező közül a szakmai zsűri döntése alapján átvehették a 2015-ös bloggerpályázat díjait.  A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Cosmopolitan ebben az évben is arra buzdítja Magyarország bloggereit, hogy nevezzenek a magazin által immár harmadik alkalommal meghirdetett pályázaton.

A szakmai zsűri ebben az évben is öt – az Év Divatbloggere, az Év Beauty Bloggere, az Év Vloggere, az Év Bloggere, valamint az Év Felfedezettje – kategóriában keresi a legsikeresebb vagy éppen a legegyedibb blogokat. Az előző évekhez hasonlóan egy díjazottat idén is a közönség választhat ki a www.cosmopolitan.hu oldalon leadott szavazatokkal.

Az illusztris szakmai zsűriben idén Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője mellett Heal Edina, a Google Magyarország vezetője, Faix Csaba, a Prezi kommunikációs vezetője, Majoros Evelin, a L’Oreal média- és digitális igazgatója, valamint Takács Nóra szépségszakértő és műsorvezető kapott helyet.

Az ünnepélyes díjátadóra, 2016. október 16-án Magyarország egyik legnagyobb blogger konferenciáján, a Cosmopolitan Blogger Day-en kerül sor, ahol az érdeklődők exkluzív előadásokon és érdekfeszítő workshopokon vehetnek részt.

A pályázat jelentkezési feltételei és további információk az alábbi linken érhetőek el: http://www.cosmopolitan.hu/bloggerday

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 8.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ