Szeptemberben a tanévkezdéssel szinte minden családban felmerül a kérdés: milyen sportágat válasszunk a gyereknek? A válaszadáshoz, a sportágválasztáshoz adhat hathatós segítséget a Nagy Sportágválasztó. A rendezvény lényege, hogy a látogatók ne csak nézzék az egyes sportbemutatókat, hanem aktív részesei legyenek maguk is az eseménynek!

A fiataloknak és a szülőknek egyaránt igénye van arra, hogy megkapják a megfelelő információkat az adott sportágról, mielőtt jelentkeznek az első edzésre. A szájhagyomány vagy épp a családi tradíciók, az iskola mellett szükség van szakértők véleményére, márpedig a Sportágválasztón szakemberek ismertetik meg a gyerekekkel a sportágakat. Szakemberek és élsportolók, olimpiai, világ- és Európa-bajnokok, a magyar sport ikonjai. Ők nemcsak vendégek a Nagy Sportágválasztó állomásain, hanem mentorok, alkalmi segítők, akik aktív részvételükkel vélhetően életre szóló élménnyel gazdagítják a gyerekeket, egyben megadják nekik az impulzust a sport felé fordulásban, és segítenek abban, hogy a választás tudatos és helyes legyen.

bnsv20162kicsi

A Nagy Sportágválasztón a szövetségeknek és a kluboknak rangot jelent részt venni, imázsépítő esemény, ahol rá lehet bukkanni a jövő nagy bajnokaira is!

A rendezvényen találkozhatsz a riói olimpia hőseivel! Legyél részese az élménynek, gratulálj a sikerekhez! Találkozzunk szeptember 16–17-én a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón, a Merkapt Sportközpontban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ