Tóth Andi rengeteget dolgozik: állandóan fellépésekre jár, szerepel a Válótársak következő évadában és a Nyomorultakban is. Ennyi munka mellett nem jut ideje a magánéletre, de ezt egy kicsit sem bánja.

Az énekesnő mindössze 17 éves, de már megnyert egy tehetségkutatót, a Madách Színház egyik legsikeresebb darabjában játszik, közben sorban jár a fellépésekre.

„Most kezdődik a Madáchban a Nyomorultak második évada, amiben Eponint játszom. Nagyon szeretem megszemélyesíteni, mert hasonlít rám, és bár nagyon féltem az elején az első szerepemtől, viszonylag könnyű volt megszemélyesítenem. Nagyon bátor és nagyon jószívű lány, és én is ilyennek tartom magam. Mivel szeretem magam kipróbálni új dolgokban, ezért is kezdtem el a színészkedést, és most már azt mondom, hogy jöhet színház, sorozat vagy bármi, szívesen vállalom. Ettől függetlenül az éneklés marad az első. A sok munka mellett nem sok időm jut a magánéletre, de nem is bánom: nem szeretem a magánéletet. Akkor vagyok boldog, ha dolgozhatok, és mihelyst van egy kis időm magamra vagy másra, elveszek” – vallotta be nevetve Tóth Andi.

toth-andi02

Az énekesnő a munka mellett még valamire odafigyel: arra, hogy mit eszik, hiszen nem akar úszógumival címlapra kerülni.

„Egyre inkább megnézem, mi is van a tányéromon, mert nem szeretnék úszógumival megjelenni a színpadon vagy a fotókon, ezért kicsit visszavettem az édességekből, a zsíros húsokból vagy éppen a krumpliból. Egyébként nagyon édesszájú vagyok, de ha az ember fokozatosan visszavesz a mennyiségből, akkor egy idő után hozzászokik. Most egy kicsit nehéz dolgom van, mivel fellépek a 4. Kürtőskalács Fesztiválon, és biztos nehéz lesz tartani magam a diétához a mennyei sütik között” – árulta el Andi.

Egy kis bűnözés belefér
Egy kis bűnözés belefér
MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ