Péntek este a rajongói oldalán jelentette be Baby Gabi, hogy természetes úton és makk egészségesen világra jöttek ikerfiai, Bence és Botond. A boldog anyuka először beszélt a szülésről. 

Baby Gabi nem is lehetne boldogabb, hiszen végre édesanya lett: szeptember 20-án megszülettek ikerfiai. Az énekesnő néhány nappal később közölte a jó hírt.

“Megérkeztünk!
A legnagyobb boldogsággal tudatjuk az egész világgal,hogy 2016. 09. 20-án megszülettek szemünk fényei!
Botond 2900 gr 52 cm,Bence 3100 gr szintén 52 cm. A babák és a szüleik is jól vannak,de még egy kicsit fáradtan,ezért kérünk mindenkit nézzék el nekünk,ha nem leszünk még elérhetőek.
Köszönjük a sok támogatást,szeretetet és érdeklődést! Botond,Bence, Gabi és Apa.” – írta közösségi oldalán, ahova egy fotót is posztolt.

“Két napja vagyunk itthon, és még nem teljesen tanultam meg, hogy mit-hogy-merre, így ha megkérdezitek, hogy vagyok, nem nagyon tudok válaszolni. Szerencsére áldott jó babák, mert esznek, alszanak, esznek, alszanak. Mindent elkövetünk, hogy mindenük meglegyen” – kezdte Baby Gabi. – “3 óránként kelnek, és igyekszünk egyszerre etetni őket, hogy másra is legyen időnk. Nagyon szépen vesszük az akadályokat – árulta elé Gaby a Mokkában.

Az anyuka boldogabb nem is lehetne, hiszen csemetéi néhány óra alatt, makk egészségesen jöttek a világra.

“Két hete kórházban voltam, és rengeteg segítségem volt ott is, és itthonról is. Már figyeltek bent, és úgy mentem be a szülőszobába, hogy nem vagyok hajlandó aggódni ezen, és nagyon hamar meg fognak születni. 8-kor kezdődtek a fájások, és délre már meg is születtek, természetes úton az ikrek” – árulta el Gaby.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ