Huszonöt éve töretlen sikernek örvend a londoni West Enden a Vértestvérek, amelyet mostantól a hazai közönség is láthat a Turay Ida Színház előadásában. A darab főbb szerepeiben olyan színészek játszanak, mint Csengeri Attila és Szulák Andrea.

Willy Russel darabja, a Vértestvérek évtizedek óta sikereket ér el a Broadway-n és a West Enden, amit leginkább a történet emberi megközelítésének köszönhet.

vertestverek1

A darab főszereplője egy többgyerekes szegény anya, aki ikreinek egyikét gyermektelen gazdag családnak adja. Sorsszerű, hogy a fiúk hétéves korukban minden szülői tiltás ellenére találkoznak, és vér-(és véd-) szövetségre lépnek. A fátum – mint a görög sorstragédiákban – olyan erősen meghatározza a szereplők cselekedeteit, hogy szinte nem is urai saját életüknek. S a végzet valóban beteljesül.

Ezt a megrendítő, sokszor mégis vidám és nevettető, ugyanakkor szívbemarkoló történetet a kiváló, remek zene teszi felejthetetlen élménnyé.

vertestverek2

Itthon a Turay Ida színházban október 8-ától látható darab főbb szereplői között olyan neves színészeket láthat a közönség,  mint Szulák Andrea, Csengeri Attila vagy Nyírő Bea.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ