Jakupcsek Gabriella évekig hazánk egyik legnépszerűbb műsorvezetője volt, az utóbbi hónapokban azonban eltűnt a képernyőről. Elárulta, egészen más dologgal foglalkozik, ami hamarosan mindenkihez eljut.

Gabi egyáltalán nem unatkozik, hiszen a műsorvezetés nélkül is rengeteg munkája van, amelyek közül jelenleg a könyve az egyik legfontosabb, ami november 10-től kerül a boltok polcaira.

„A képernyő egyáltalán nem hiányzik, borzasztóan nyugodt lett az életem. Már volt olyan időszak, hogy eltűntem a színről, de ha jön egy izgalmas feladat, akkor az ember felszívja magát, és újra belevág. De izgalmas feladatot most pillanatnyilag nem látok. Van egy kommunikációs cégem, illetve járok tanítani, de a legfontosabb, hogy hamarosan megjelenik a könyvem. A címe az, hogy Megúszhatatlan, leginkább egy felnőtteknek való gondolkodó, lifestyle írásnak nevezném. Az alapötletét leginkább a kislányom adta, aki különböző fogós kérdéseket tett fel nekem, én pedig felnőttként elgondolkoztam azon, mi is érdekel a világból, és hogy ezt hogyan adom át egy gyereknek. Vannak olyan erkölcsi és etikai kérdések, amik egyszerűen kikerülhetetlenek” – mesélte Jakupcsek Gabriella.

jakupcsekA Ridikül egykori műsorvezetője a rengeteg munka mellett is fontosnak tartja az egészséges étkezést, bár nagyon szerencsés típus, hiszen bármennyit ehet, az az alakján nem látszik meg.

„Odafigyelek arra, hogy milyen ételeket eszem, de nem regulázom magam, mert szerencsére az alakommal sosem volt gondom. Ha valamiért mégis megválogatom, az inkább egészségügyi okokból – szeretem kitapasztalni, hogy én személy szerint mitől érzem energikusnak magam. Reggelire például gyakran eszem tojást, mert a tévhitekkel ellentétben nagyon egészséges, és jó minőségű fehérjét tartalmaz, amitől nem leszel fáradt, ráadásul, ha reggel eszel 2-3 tojást, akkor délután egyig egész biztosan nem leszel éhes. Nagyon kevés szénhidrátot fogyasztok, és abból is csak jó minőségűt, de ha van valahol meleg kenyér, akkor annak nem bírok ellenállni, egy jó olasz spagettiért a világ végére elmennék – árulta el nevetve Jakupcsek Gabriella.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ