Hét éves a Garzon Café, ahol bárki kényelembe helyezheti magát, mintha csak otthon lenne. A hely mottója: Az otthon nem hely, hanem érzés! Ezt szeretnék átadni az oda látogató diákoknak, külföldieknek, buli előtti szombat “délutánozóknak”, vagy csak a megfáradt “hétköznapozóknak”.

“Azt tartottuk szem előtt, hogy a Garzon Café épp olyan komfortos, otthonos érzést adjon a vendégeknek, mintha haza mennének. Nálunk az ‘érezd magad otthon’ kifejezést komolyan gondolhatja minden ide látogató” – mondta Lakatos Balázs, a Garzon Café vezetője.

rvp_2692A hely izgalmát és hangulatát nem csak a kifejezetten sokrétű italkínálat, de különleges használati tárgyak is fokozzák.

“Könyvek, fotók díszítik a falakat, kifejezetten olyan tárgyakat próbáltunk behozni a Garzonba, amitől olyan lesz, akár egy ízlésesen berendezett fiatalos lakás. A legtöbb elemet én találtam otthon, a családom padlásán, sufnijában, és amire még büszke vagyok, az az egyik kifejezetten ide illő lámpa, amire egy bontásra ítélt kerti tárolóban bukkantam, ez régen talán disznóól lehetett. Ez az elem nőtt a legjobban a szívemhez” – tette hozzá Balázs.

A Wesselényi utcában lévő Garzon Café nem szűkölködik különleges italokban sem. Több mint harminc borfajtát, szokatlan ízű pálinkákat és kivételes minőségű whiskyket kóstolhatnak a vendégek.

rvp_2602“A standard kocsmakínálat fölé mindenből beraktunk még egy különlegességet, ahogy pedig a vendégek igényeit követtük, fokozatosan megnőtt a választékunk. Ma már a legkülönfélébb whiskyk, gin-ek és rumok vannak, így már több mint százféle itallal várjuk a vendégeket. Ilyen nagy kínálat elég kevés helyen van.”

A 7 éves születésnap alkalmából egyébként hamarosan hatalmas bulival készülnek a Garzon Café dolgozói.

“Van egy megbízható törzsközönségünk, akik nem hanyagolnak bennünket és azt nekik is és az újonnan érkező bulizni vágyóknak is megígérjük, hogy emlékezetes bulit rendezünk a szülinap alkalmából!”

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ