Az elmúlt években divattervezőként és üzletemberként is egyre inkább tudatosan háttérbe vonuló Náray Tamás új életet kezdett. Lélekben már 15 éve, a nagyvilág számára pedig most. Náray ugyanis 15 éve kezdett festeni, eddigi munkássága lenyomatát először mutatta be közel 100 résztvevő előtt. Mostantól a festészet lesz az elsődleges élettere a globális felsővezetők kiválasztását végző személyzeti tanácsadó cég, a Stanton Chase mecenatúrája mellett elinduló művésznek.

Náray képei az elmúlt években döntően külföldi gyűjtők kezébe kerültek, mostantól azonban a hazai érdeklődők számára is hozzáférhetővé válnak. A számos nemzetközi és hazai kiállítást rendező Jerger Krisztina művészettörténész szerint Náray Tamás alkotásai a világ bármely kortárs művészeti galériájában megállnák a helyüket.

naray-kep„Mérföldkő számomra a megnyitó, amely nem csak életmód váltásomat szimbolizálja, sokkal inkább a személyes önmegvalósításom egy újabb, nyugodtabb állomását” – nyilatkozta Náray Tamás.

Nagy Norbert, a Stanton Chase magyarországi ügyvezető-partnere szerint jó, ha a szakterületükön vezető cégek a szakmájukon kívül másban is értéket találnak, örömet lelnek, ez gazdagítja a céget is. Szerinte a mecenatúra feltöltődés, de egyben a cég alaptevékenységéhez is kapcsolódó jó érzés is, hiszen míg az üzleti életben vezetők pályafutását segíti elő a cég, addig most egy sikeres üzletember-művész pályaváltásához járulhatott hozzá szerény eszközeivel.

naray-kep2Az elmúlt öt év Náray-anyagát bemutató, KORIDOR elnevezésű, nem nyilvános tárlat a Palazzo Dorottya irodaházban a nemzetközi top fejvadász cég, a Stanton Chase irodáiban és folyosóin található.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ