A Gault & Millau minden évben elkészíti a független értékelések alapján összeállított listáját Magyarország legkedveltebb vendéglátóhelyeiről és szállodáiról. A 2016 májusában nyílt miskolctapolcai Avalon Resort & SPA már idén felkerült a magyarországi szállodák TOP 10-es listájára, olyan patinás, nagy hírnevű szállodák mellé, mint a Four Season Hotel, Kempinski Hotel és The Ritz-Carlton Hotel!

A hatalmas várakozás övezte Avalon Resort & SPA idén tavasszal nyitotta meg kapuit a vendégek előtt és máris felkerült a 2017-es magyar szállodák toplistájára, melyet a nemzetközi Gault & Millau hazai egyesülete készít el évről-évre. A hiteles és nemzetközi mércével is összehasonlítható értékelés alapján a legmagasabb luxus igényeket kielégítő szállodai besorolást kapott Avalon Resort & SPA esetében – ahogy az az egyesület honlapján is olvasható – nem találtak semmi kivetnivalót.

resort-5„…A hely minden porcikájában hibátlan. Legjobb választás a finn rönkfából, HONKA technológiával épült faház egyikében (15 db van belőlük) szállást foglalni, de a hotelrész szobái is kiválóak. Csupa természetes anyag mindenütt, a rönkfa megnyugtató illata áthatja a helyet. A szobák, fürdők pazarul és ízlésesen berendezve, luxusminőségűek a berendezések, bekészítések. A reggelit 11 óráig lehet elfogyasztani, még indiai füge is szerepel a kínálatban. Kimondottan gyerekbarát a hely (2500 nm-nyi játszóparkja és gokartversenypályája van), a wellness-része elsőrangú, a vendégeket a parkon belül elektromos golfautó szállítja, amelyet komornyik vezet!” – olvasható az igazán megérdemelt pozitív kritika az alábbi oldalon: http://www.gaultmillau.hu/szallodak/5360.

resort-2Rangos budapesti hoteleken kívül, a legmagasabb luxus igényeket kielégítő minősítést, az Avalon Resort & SPA mellett összesen 3 vidéki szálloda kapta meg, és a Dunától keletre kizárólag a miskolctapolcai hotel.

resort-4Az értékelések során a Gaultt & Millau nem veszi figyelembe a szállodáknak saját honlapjukon vagy kiadványaikban, illetve esetleg már a nevükben is feltüntetett csillagszámokat és egyéb jelöléseket. A hotelek pontozása kizárólag a Gault & Millau kalauz saját értékelései alapján készült.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ