Radics Gigi szerint, ha van egy jó ötlet, akkor elég gyorsan megy a munka: annyira, hogy legújabb slágerét, ami akár az Eurovíziós Dalfesztiválra is kijuttathatja, fél óra alatt készítette el.

Az énekesnő versenydala nem egy tipikus Eurovíziós dal, de Gigi szerint pont ezért tudják majd megkülönböztetni a többi zenétől.

20161219_1„A Végtelen hajó című dallal fogok indulni a versenyen, amit én írtam, és nagyjából fél óra alatt készült el – ha van egy jó ötlet, akkor elég gyorsan megy a munka. A története nem szól másról, mint a barátságról, az összetartozásról, és az az érdekessége, hogy a legjobb barátom, Riba Zoltán írta a magyar szöveget. Nem tipikus Eurovíziós dalt akartunk készíteni: a szám klasszikus, inkább lírai hangvételű, aminek az alapját egy szimfonikus zenekar adja: összesen 120 ember dolgozott a zenén, szóval tényleg nagyon odatettük magunkat, hogy olyan dal készüljön, ami kitűnik a tömegből, amiről az emberek be tudnak azonosítani engem. Remélem, hogy legalább a magyar döntőig eljut, de természetesen titokban azt remélem, hogy kijutok az Eurovízióra, és akár a nemzetközi mezőny legjobbjai között is szerepelhetek” – árulta el Gigi.

Az énekesnő nem sokat tud pihenni a decemberi hajtásban, most azonban kivételesen előrelátó volt, és már rég beszerezte a karácsonyi ajándékokat, hogy az ünnep valóban csak a családról szóljon.

„Nálunk nagyon meghitt szokott lenni az ünnep, aminek a középpontjában a zene áll, hiszen mindannyiunk életének nap, mint nap a része. Ilyenkor édesanyám megállás nélkül főz, én a fát díszítem, a testvérem pedig gitározni szokott, szóval mondhatom, hogy igazi családi buli zajlik. Évek óta nem voltam olyan tudatos, mint idén: most először történt velem olyan, hogy mostanra megvettem minden ajándékot, sőt, már becsomagolva állnak a szekrényben, úgyhogy már csak azt várom, hogy átadjam őket” – mesélte Radics Gigi.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ